onsdag 9 april 2008

Naken på en motorhuv

Kom en låt när jag var ute med bilen förut som fick mig att tänka på midsommar- Raggaren, med låttexten: "Ska jag stå naken och dansa, berusad på en motorhuv!" :D
Nej, nu är det inte så att jag brukar stå naken och dansa på motorhuvar när det är midsommar men det skulle mycket väl kunna hända i Breven där jag brukar vara :) Undrar om det blir Breven i år... Egentligen börjar det väl bli dags för mig att ha mer vuxen midsommar: Dricka för många snaps vid ett findukatmidsommarbord (helst ska det ju bara vara par också) och sen slutar det med massa tjafs och bråk samt otrohet i buskarna. Det är väl typisk svensk midsommar? Nja, jag vet inte om det lockar....

Nej jag håller mig till en fjortismidsommar i Breven med pizza och ljummen cider. Kanske blir någon tur med gummijollen, eller så simmar jag över till bastun och ser lite nakna gubbar. Hua... jag har inte kommit över den synen än... Usch... :D Måste nog fråga Pierre om Nille kommer :P Hoppas bara att det inte regnar lika mycket som förra året :S Sällskapet brukar det i alla fall inte vara något fel på i Breven! :) Jesper verkar sugen på att fira i Breven i år också... Hoppas det! :) Jag ska inte sätta mig i några brännässlor i år och inte heller ta genvägen till Kullen... och Palle, du kan väl skippa att pimpla vin va?!? ;)

Har faktiskt varit på ett "parvuxet" midsommarfirande när jag var tillsammans med Andreas. Det var vi, hans tvillingbror med tjej och ett par till. Ingen höjdarkväll direkt... Jag började ju starkt med att sitta och ösa skit över min dåvarande chef på systembolaget. Han var så brutalt usel och jag babblade om hur värdelös han var. "Hur svårt kan det vara att vara butikschef, jag skulle klara av hans jobb och bla bla bla bla bla" Totalsågning av butikschefer i alla fall... Sen efter ett tag frågar jag vad kompisens tjej gör: Jo hon är butikschef.... Åhhhh vad jag ville försvinna... "Ehhh, ja men det beror nog helt på vilken branch man jobbar i.... Ehhhhh"
Sen hade även detta paret med sitt barn på ca 3 månader och de var verkligen rookies. Kändes som att jag kunde mer om barn än vad de kunde så jag spenderade större delen av kvällen att ta han om lilltjejen istället. Nja, inte min bästa midsommar direkt... Men jag hade bytt bort midsommar mot att han följde med mig på jul så jag fick skylla mig själv ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Bli frisk och skriv måttligt så man hinner läsa va!!!!! Börjar trött på att vara dp åt dig nu.... Get back to work!!!