lördag 12 april 2008

Attiti, attiti, ah ah... Attiti...

Hur många gånger kan man egentligen nysa på en dag?! :S Totalt okontrollerat också... Går omkring och sprider bacillusker överallt... Uffa!

Jag har nu insamlat ytterligare vuxenpoäng och kollat på körslaget... Ja jag börjar känna mig som en riktig Svensson! Hehe, förövrigt så retade norskorna i laget mig idag för mitt efternamn! :-O "Åhhh vilket svennenamn!!!" och sen asgarvade dom och ifrågasatte Svenskarnas fantasi. Johansson, Andersson, Karlsson... Hehe, skönt att de vågar skämta med mig i alla fall. De är riktigt bra (ja kanske inte spelmässigt då men som personer :) ) och jag känner mig verkligen "med" redan. Kommer ihåg när jag började i Vidingsjö.... Tog väl en hel säsong, eller två innan jag kände mig som en i laget. Fast på slutet var det omvänt. Trivdes verkligen med hela laget! Inte lätt att ta beslutet att lämna då... Ska det bli en reunion i höst kanske... :)

Jag försöker förövrigt försvenska mitt lag. De har inte direkt några namn på övningarna och de som de har namn på har så dåliga namn så jag lär dom mina svenska namn istället :)
Som exempel så kallade de hörnen för En mot noll... Njo, kanske logiskt men jag ska nog få dom att säga hörnen...
De hade inget namn för strömmen/ormen så den heter nu slangen, hehe lite svorska får vara okej :)
På onsdag ska jag införa Tibbe ;)

Körslagetinspirerad som jag är önskar jag att jag kunde sjunga! Vore ju nice att gå hemma och tralla lite fint och inte halvfalskt som nu... Ibland önskar man ju att man vore tondöv så man inte hörde hur illa det lät ;) Nu kompenserar jag med att spela så pass högt att jag inte hör mig själv istället :D

Inga kommentarer: