torsdag 10 april 2008

Gästbloggare: Jonas

Jag har försökt övertala min kompis Jonas till att skapa en blogg för jag tror att det vore mycket skoj att läsa hans tankar och funderingar. Han har mycket åsikter och är bra på att såga folk (vilket jag gillar) men är även klok i sina uttalanden (förutom när hans alterego Josh tar överhanden). Min övertalningsförmåga har dock inte fungerat så där överdrivet bra men jag har i alla fall övertalat honom till att gästblogga här. Så här får ni ta del av någon annans drabbel än bara mitt:

""""""""""
Spännande att få uppleva känslan av att "skriva av sig", måste vara eufori på hög nivå... utgår jag från. Annars skulle väl inte så många begåvade människor hålla på med det.

Många saker i skallen för närvarande. Men eftersom många personer nog kommer ta del av den här b-loggen (måste kalla det så, annars får jag ett rött streck i Word, vilket jag vägrar ha) så får jag försöka lägga band på mig. Nog bäst.

Innbandyn suger just nu. Nobody wants to play with me... Ska det vara så himla svårt att hitta sex personer som vill spela? Jag vet att Röv hade ställt upp, men hon envisas med att vara på valjakt. Eller pumpa olja. Eller sälja Big Macs för 89 NOK. Eller... Jag vet inte riktigt vad man gör "där borta", men jag gissar att jag är ganska nära sanningen.

Dagens ord är förresten pueril, vilket betyder barnslig.

Ska på 10-års jubileum med min gamla gymnasieklass i maj. Spännande. Fick lite kontakt med en av mina beundrarinnor på den tiden (jo, faktiskt!) som nu, 10 år senare, vågade FB:a mig (Facebook: ett samhällssocialistiskt aids) och förklara läget. Intressant. Då var hon en väldigt försiktig, blyg och timid liten flicka. Nu jobbar hon på bank i Göteborg, gift sedan två år tillbaka och har tre barn. Världen kan vara grym ibland. Det är ett faktum (har empiriska underlag) att barn är äckliga. Jag ser inte tjusningen med dem, möjligtvis när de är 20 år gamla och kan hjälpa den äldre generationen med datorsupport. Eller centralsystemsupport, som det kommer vara när jag har barn i den åldern. Eller vem försöker jag lura, nanodatorer kommer att vara integrerade i kroppen när jag har fått barn. Blöjbyten har ersatts av att uppgradera till senaste firmware:n och att vakna mitt i natten går att fixa med en patch till version 1.1.

Vart är euforin, frågar jag mig nu...?

Sa jag förresten att min far har datorproblem? Datorvärlden är så väldigt kärvänlig och logisk ibland. När min högteknologiske skoter-far försöker sätta igång burken hemma så får han ett fel direkt i Bios. "Keyboard error, press F1 to continue..."

Vad är det förresten med det här vädret? Är det så att det alltid måste bli frost, underkylt regn och snöfall när jag byter till sommardäck? Jag funderar skarpt på att göra Sverige en tjänst och sätta på sommardäcken den 20:e december.

Likaså vinterdäcken, de får nog komma på någon gång i juli för säkerhets skull.

Näe, det här har jag faktiskt inte tid med mer idag. Jag ska spika upp en ryamatta på väggen.

Peace Out.
""""""""""

10 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

Skaffa blogg Jonas :)

Anonym sa...

Jag vill ju spela med dig Jonas! Jag undrar vart Floppa tagit vägen förresten, då är vi iaf 3...

Anonym sa...

Appropå röda streck i Word (som jag inte heller tål) så är det lättaste att stänga av skiten, jag stavar väl som jag vill!

Ass sa...

Jag tycker också du ska skaffa blogg... och du vet att jag hade spelat med dig närsom! Plojspel är ju den absolut roligaste innebandyn! Kanske kan passa vid valborg?

Jenny sa...

Jag tror att Röv klättrar i palmerna och samlar guleböjar, för att sedan kränga dem till norrmännen med försäljningsargumentet: "Myyycket billigare än vanliga innebandyklubbor!".

Jonas sa...

Oj...Jag kanske kan beröra världen ändå. Nästan-blondin-Jonas. Imponerande.

Får kanske lägga upp en blogg trots allt.

Anonym sa...

nacgt

Anonym sa...

oj..haha, vad skrev jag egentligen?! ;)

Det jag ville skriva var att jag vill spela med dig Jonas =) Men jag har inte fått någon inbjudan!!! *bitter* =P

Anonym sa...

Plojspel på Valborg it is!

Anonym sa...

Här kommer den efterlängtade kommentaren, Jonas....
Tycker absolut att du ska skaffa dig en egen blogg, jag lovar, jag kommer att bli en trogen läsare..helt klart!
Din totala barnskräck är fascinerande, jag skulle vilja (i rent studiesyfte) ta dig till Busfabriken, ett horribelt stor lekrum där typ 100-tals barn i alla valörer stojar runt överallt, bara för att se hur länge du skulle stå ut utan att dööööööööööööööö… ;-)