tisdag 27 maj 2008

Semesterplaner

Jag har inget att göra på jobbet... Usch så tråkigt det är! Jag är ju nästan lite understimulerad till vardags om jag inte har något "svårare" projekt på gång, men detta är ju bara för illa! Min hjärna går snart i ide... :S Kan ju säga att jag aldrig mer ska klaga över att jag har för mycket att göra igen, men det vore ju dumt att ljuga :P

Har i alla fall haft lite tid att klura på min semester. v30-33 är det dags och det ser ut att bli en tur utomlands med "barcelonagänget" v30. Eventuellt får vi sällskap av Jonas kanske!? Tuben får stå för planerandet där men det är inte helt omöjligt att det blir att hyra ett hus i Kroatien. :) Jag har bara ett krav: inte BARA sand! Efter en utomlandssemester med bara sandstrand är jag så sjukt irriterad! Man har sand i väskan, sand i ögonen, sand i duschen, sand på golvet, sand i bikinin, sand i sängen och när man smörjer in sig så rispar man huden för att sanden lurat in sig i solkrämen. Uff!
Grässtränder, det vore något! Jaja, jag vet att jag är allergisk mot gräs men irritationen mot gräs är ingenting mot min sandirritation. Jag tar hellre gräskliandet :) Men gräs är ju lite svårt att hitta så några dagar vid en poolkant säger jag inte heller nej till :)

Men de övriga 3 veckorna då? Jag vill ha lite "svensk sommar". Insjö, campa, grilla och sånt mysigt! Nu är det ju då inte så många som har semester samtidigt som jag, ja och av dom inte heller så många som gillar att campa då... Så jag får väl helt enkelt klara mig själv :) Funderade ett tag på att hyra husvagn -men då måste jag ju hyra bil också så det blev jobbigt. Tänkte sen husbil -men det var ju så onödigt dyrt tyckte jag :S Stuga för en person, det kändes också lite overkill så det får nog bli tält ändå. Men det tältet som jag faktiskt har är omöjligt att sätta upp själv så det blir att hitta ett nytt (och konsumera=roligt) och sen packa Timmy full och bara åka dit jag känner för :) Det tror jag på! :D För att citera braveheart: Freeeeedoooom! :)

1 kommentar:

Jenny sa...

Får man köra husbil på vanligt B-kort? De är ju stora som... hus!