måndag 12 maj 2008

17 maj version 2007

Det börjar närma sig 17 maj här i utlandet. Eventuellt kommer Fingret hit. Förlåt jag menar Andreas ;) Det är väl normalt att umgås med sin gamla universitetsfadders ex?! Hehe, nejdå, känner väl honom bättre som Pers kompis men det är ju inge kul att presentera honom som mitt exs (hmm, skriver man det så) kompis!?
Han säger dock att han har blivit vuxen nu och lugnat ner sig så jag vet inte om han ska få komma. Jag förväntar mig ju den "vanliga" Andreas som klättrar upp på tak för att plocka ner bultar, välter badkar och får tomtebloss i ögat :)

Förra året var jag, Per och Strumpan (jaja, Eric då) på besök hos Andreas i Oslo för att fira 17 maj. Det blev 3 dagars krök och en lång resa hem på söndagen. Sliten på en buss var ingen hit :S Helgen däremot desto bättre :D

Mycket tv-spel, fest, stök, öl och flum. Iskrig, brottning och grogg hann vi också med. Ja så brände vi nästan upp lägenheten också. :S De där 3 är inte riktigt kloka. Snällt av dom att jag fick vara med på denna killhelg, även om strippklubben kanske inte var det jag höll högst... :P Speciellt inte när jag blev jagad utanför stället av säljande mörka flickor :S Som kompensation fick jag dock göra en "tjejgrej"- gå på Spiderman 3... Tjejigt va? Mmm, just... "Men du tycker ju säkert att killarna i filmen är snygga, därför är det en tjejfilm". Man tackar! Dessutom försökte de sälja mig i en kiosk mot mackor, vilka vänner ;) Aja, hellre hungriga vänner än inga vänner. :)

Helgen i bildform
-Lite nostalgi...

Undrar hur version 2008 blir...

Inga kommentarer: