tisdag 13 maj 2008

Brrr

Jaha, och vart har värmen tagit vägen då? Blev tvungen att sätta på ett element inatt igen men trots det fick jag sova med mjukiskläder och hålla huvudet under täcket för att inte dö av kölden. Ja okej, jag kanske överdriver lite nu... Men det kändes så ;)

Jag var inte det minsta duktig igår... Kom hem, la mig i soffan, åt (ja men det var ju lite bra i alla fall) och sen sov jag i soffan redan innan klockan var nio :$ Vaknade till liv efter tolv någon gång och la mig och fortsatte sova i sängen... Produktiv dag... Nja... :$ Idag kanske jag ska vara duktigare :) Men jag lovar inget ;)

Blev tipsad om en utomhusinnebandyturnering igår. Några norrmän som blivit inspirerade efter att ha varit på utomhusturneringen i Åhus (du vet Palle, där man spelar utomhus ;) ) och vi vet ju hur skoj det var där så gissa om jag är sugen på att vara med! :) Shickaboom liksom ;) Återstår väl bara att se om damer får vara med... Ja och om laget är intresserat då... :) Eller är kanske Linköpingsfolk intresserade?!? :) Inte så där jättelång väg från Larvik dock så det blir svårt att hinna med bröstupptryckning mot rutor och mooning för lastbilschaffisar :P Midsommarhelgen dock... Men midsommar vid fjorden, det lockar väl? :)

Nostalgi från Åhus:

Lotta, Lisa, Jag, Karro, Sara, Palle, Olivia
Saknas på bilden gör Sofia och vår fanclub: Håkan, Foppa och Per















Jag och Palle ser allmänt snygga ut...















Vilket man kanske inte kan beskylla mig och Lisa för...

Resans skrattattack: Foppa äter glass


5 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

Tihihihihi - vilka minnen. Det var najs så vi får väl se hur det blir i år :D

Jonas sa...

Det låter hyperintressant, tycker jag. Verkar dock inte finnas så mycket damturnering.

Men helt klart en rolig midsommaridé, tycker jag.

Anonym sa...

Midsommar, eller vilken annan sommarhelg som helst! Jag är sugen om man (män) får vara med också! Det är för lite mixinnebandy numera :-(

Ass sa...

Weehuu!!! Jag undersöker vidare! :)

Anonym sa...

Jag kunde inte låta bli... Premiär för mixturnering i Åhus tydligen... tyvärr får man bara ha en licensierad i laget... Jag skickar ett mail och frågar om man kan få dispens...