fredag 14 mars 2008

Lite sömn tack!

Var så nöjd igår efter träningen när jag för första gången på länge sov djupt och ganska bra. Idag är det tillbaka till det vanliga. Har legat och vridit och vänt mig i sängen någon timme och jag kan inte somna. Inte ens tv:n söver mig. Frågade en kompis om sömntips och han försökte ge mig några tips:
1 Sex, det blir jag sömning av efteråt -Typiskt killar tänkte jag :P Hmm, tanken är ju god, men jag är tämligen ensam i lägenheten så den planen fick jag lägga ner.
2 Sitt på en ambassad en halv dag och vänta på ett visum -Gissa vad han hade gjort idag!? Lite för sent att hinna med det så det fick jag också lägga ner.
3 Motion, då sover man gott -Kanske lite sent att ge sig ut och springa vid midnatt?!
Funderade lite mer på egen hand:
4 Dricka mjölk ska ju vara bra -Har tyvärr ingen hemma :S
5 Läsa en bok -Jag har ingen med mig
6 Kolla på en film -Samma effekt som tv:n antar jag så det lär inte heller funka
7 Blogga -Gör mig inte sömnig men tiden rusar i alla fall fortare och man slipper ligga i sängen och grubbla över livet :)

Jag hann dock grubbla lite över livet innan jag började blogga:
Varför det alltid är så att man veckan efter man slängt något som man inte använt på flera år faktiskt behöver den saken?
Varför är det så att när man lagt ner ett span och ställt in sig på att det är kört, varför är det just då han visar lite intresse och ger en strimma hopp och så är man fast igen?! (självklart för att sen ställa om igen och vara off)
Varför är det när man verkligen behöver sova (typ när man ska köra massa mil och inte bör vara trött dagen efter) som man inte kan somna?

Grubbla på det ni med... ;P

3 kommentarer:

David sa...

Ingen att ha sex med? Idka självbefläckelse! ;)

Anonym sa...

Anledning till att det e tufft, är att livet är en utmaning ... Vi tuffa måste hela tiden utmanas att bli tuffare, eller nåt. Hur som, du missade ju det bästa botemedlet mot sömnsvårigheter. Rödvin ...

Ass sa...

David -Nu förstår jag inte vad du menad ;)

Han med rösten -För det första tycker jag att rödvin är riktigt äckligt och för det andra hade jag pga den första anledningen inget hemma, så det sket sig det med :S