torsdag 23 oktober 2008

Träningen ja!

Hehe, tur att Linus fick mig på lite andra tankar nu att kommentera om min träning! Jag var ju faktiskt på träning igår! :)

Det var jag, den slöa målisen som inte rör sig, två helt nya som aldrig spelat innebandy tidigare och sen en som har fel vinkel på klubban än vad hon borde... Det hade alla utskikter för att bli en superhärlig träning med andra ord... :P

Första minuten på uppvärmningen -Allt kändes bara så bra, äntligen skulle jag få röra på mig!
Andra minuten på uppvärmningen -Pust, det kommer kanske bli lite jobbigt...
Tredje minuten på uppvärmningen -Flås!!! Var är min kondis?
Som tur var har vi inte längre uppvärmning än så :D

Sen skulle de nya få testa att skjuta lite och passa... Då fick jag istället värma målvakten, och hon orkade väl sitta där i tio skott eller så... Sen sköt jag på öppet mål i en halvtimme ungefär... Men men...

Gjorde en dribbla-mellan-koner-övning ett tag... Sen körde vi tvåmål men då fick hon med felvänta klubban ont i foten så tränaren fick hoppa in och köra lite med bara strumporna på fötterna... Så: Jag, två rookies och en oombytt (kan man ha två o i rad så där?) tränare utan skor... Otroligt nog så var det skoj ändå... På något sätt... :)

Kom upp ett förslag om att spela med IBFs u-lag i helgen men då har jag redan planerat in att kolla på en annan match plus att det skulle kosta mig lite kosing för övergången... Men pengar är ju inga problem ;) Är så spelsugen... Så det lockade... Helt klart!

Inga kommentarer: