lördag 18 oktober 2008

Owen och Vince

Hade ingen lust att bara sätta mig ner och softa igår efter jobbet. Bara skit på tv ändå och då börjar man tänka och söndagsångest på en fredag är ingen hit. Istället tog jag och städade -torkade till och med golvet! Inte illa om jag får säga det själv... Du kanske inte tycker att det låter bättre än att ligga i soffan och filosofera, men ibland är det det...

Sen när jag hade slut på saker att göra (för jag orkade inte börja rota i garderoben :S ) så då blev det dock soffan, men då hade ju filmerna börjat så då slapp jag tänka :) Blev två gånger Owen Wilson och Vince Vaughn. Först i Starsky & Hutch och sen Wedding Craschers. Lite komiskt att det gick två samma kväll med just dom... Men jag klagar inte! Två roliga filmer (om dock lite väl pinsamma ibland) och sen Owen som inte är helt fel att se på :) Varför är jag så svag för den där frisyren?

Vaknade halv åtta imorse och kunde inte somna om så det var bara gå upp. Nu har jag skavsår på händerna efter att ha bytt däck på bilen men jag känner mig duktig i alla fall :) Märktes vilket däck Jånas satte fast i våras -jag fick ställa mig och hoppa på... ehh... den där pinnen... för att få loss muttern. Ska snart åka och pumpa däcken och ge Timmy en dusch också så han är fin för lördagen ;)

2 kommentarer:

Tomas sa...

Är inte det uppenbart varför du gillar frisyren? Du är smygförälskad i mig ;)

Ass sa...

Åhh, att jag inte förstått det!!! :D