fredag 6 juni 2008

Värme

Pust och flämt! Att öppna dörren till min kära lägenhet var ungefär som att öppna dörren till en bastu... Alla som varit i min lägenhet på sommaren vet hur det är... Helt galet varmt! Ingen idé att jag försöker sova än innan jag vädrat och kylt ner lägenheten alltså.

Körde hem på under 7 timmar, skönt! Blev bara en liten kissepaus annars körde jag bara på. Men lugna! Jag HAR kört försiktigt! ;) Jobbigast är sträckan efter Falköping och innan Jönköping. Man börjar bli trött i skallen, det skymmer på så man ser sämre, tråkig väg (läs fartkameror).... Men när man väl kommit till Jönköping så är man ju nästan hemma ;) 11 mil hit eller dit :)

Varit lite smått upprörd över söliga lastbilar bara... Skulle tro att de som väntar på paket med DHL får vänta länge... och köp inte mjölk från Arla för den lär ha sinat innan den är framme... :S

Har lite nya planer för imorgon... Kanske ska det bli ett besök i Örebro... Nu när Palle flyr stan IGEN när jag kommer hem så kan jag ju åka någon annanstans... Buuhuu, jag tror inte hon älskar mig längre :( Men kanske Camillass kan lura med henne till Larvik i sommar.... Hoppas :) Två veckor kvar till annat besök och cup, längtar! :) Finns mycket att längta till nu...

Förövrigt får jag väl erkänna att jag är en slöhög... Jag diskade inte innan jag åkte hit :$ Men men, my mess.... Den finns ju kvar på måndag ;)

Inga kommentarer: