lördag 21 juni 2008

Bra start

(Blir lite interna skämt nu, ber om ursäkt för det)

Då var turneringen igång och vi har öppnat starkt, 2 vinster av 2 möjliga. Vår coach Lisa verkar antingen ha fasligt höga krav på oss eller så har hon inte riktigt hängt med (pga gårdagens utgång kanske ;) ) som efter våra två vinster säger: Jaja, det är bara att komma igen till nästa match... ?!?

Nu ligger vi hemma hos mig och halvslumrar (ja eller Håkan snarkar friskt) och laddar inför nästa match. 4 matcher kvar idag... Tänkte i alla fall skriva ner lite höjdpunkter innan jag glömmer bort dom:

Linus "aningens salongsberusad" Karlsson säger när vi spelar kort -Ja men ess är ju antingen ett eller tre!!!
Lite senare pratar vi om det igen (för det händer nämligen att man får höra saker man har sagt fel på igen i det här sällskapet ;) ) varpå jag säger att det är ett eller fjorton... Då vill Linus att jag i alla fall ska gå med på att det är tretton... Men nej Linus, där blir det helt klart nej ;)

Antingen så har vi kändisfotografer som förföljer oss (de kanske misstagit mig för Elmander?) eller så åkte vi kanske lite för fort och det var därför det blixtrade till... Typiskt... Vill bara göra klart att det inte var jag som körde! :) Mr Nice Guy....

Körde bli igår och Lisa satt vid ratten och råkade (faktiskt på riktigt råkade) komma åt tutan... Det dumma var bara att det var mitt i en rondell och det var kö så bilarna stod still... Norskarna tänkte väl: Svenskjävel, det går ju inte att köra, sluta tuta... ;)

Har redan glömt en massa skoj som jag tänkt skriva ner men det händer skojigsa saker och roliga kommentarer hela tiden. Så kul att ha alla här även om det är lite trångt och rörigt hemma. Så bra att vi inte alls har likadana väskor, träningskläder, flaskor...

Finns med ett sponsrat lag från landslaget (norska) där jag redan har utsett turneringens hatobjekt. Han har långt mörkt hår och med ett tunt pannband ala Italienare... Laget spelar i linne... Han är dryg, ful, försöker sig på zorro, är allmänt bara en sån som jag inte gillar.... Håkan sa igår: Saknas bara att han skulle spela i långbyxor så skulle han ha allt man ogillar.... och så kommer vi dit idag.... vad har han då på sig om inte långbyxor när han spelar!!! :D Verkar dessutom vara hans lillasysters för det är ett par tjejbyxor.... Svårt att förstå hur "irriterande" han är... Man kanske borde varit här ;)

Aja, snart match och även om vår coach har höga förväntningar på oss så är vår enda förväntning på henne att hon håller sig vaken ;)

Förövrigt har vi en unionsflagga med oss... Lite tråkigt att det är så många svenskar med i turneringen bara så vi inte retar upp så många... :P

Kan dra lite snabbt vår laguppställlning:
Coach:
Lisa Luder/Lisa "alltid så jävla full" Eriksson
Släpande backar:
Jonas sockerpungen
Johan Elmander
Backar:
Limpan/Linus på linjen/Jäger
JC/No more mr Nice Guy
Löpare:
Rudolf (ingen röd näsa än dock för Håkan)
Stolpskottet Sofia
Sist men inte minst vår målis:
Jag åkte ur div 2 -3 gånger -Olsen

Nej, nu ska jag väl försöka få liv i mitt lag :) Game on!

Inga kommentarer: