lördag 28 juni 2008

Sommarfest

Igår var det dags för den norska sommarfesten för Larvik och Oslokontoren och som vanligt levererade vi ;)

Vädergudarna var inte med oss till en start och båtturen ut till ön var väl inte den bästa jag har varit med om men ändå så ville några av oss åka på en tur i skärgården, hur ofta har man chansen till det liksom?! Då tyckte gudarna lite synd om oss och tyckte att det i alla fall skulle vara uppehåll. Ja och sen blev vädret bara bättre och bättre och nu är det strålande sol. Nog om vädret...

Efter några väntepölser som faktiskt var grillade kokkorvar (de är tossiga de här norrmännen) så var det dags för lekar. Laguttagning som i skolan med lagkaptener som valde sitt lag och stackars Lisa blev vald sist :P Twist, boccia och hopprep stod på programmet och vi var i alla fall grymma på hopprepet :P Kommer väl lite bilder sen... Roligt som bara den i alla fall.

Middag med grillat, mmm... De norska festerna kickar svenska festerna i matväg alla gånger!

Finns en tradition på jobbet att om man omsätter över ett visst belopp så får man bubbel varav en norrman fick detta i helgen... Lite bittert då för Lisa som gjort det flera gånger men inte fått något... Men när inte svenska VDn gör sitt jobb så får norska göra det :) Stort! Stor bubbelflaska till Lisa :)

Spontanfotboll efter maten och jag kan väl återigen inse att jag aldrig kommer bli fotbollsproffs. Lisa var fri hela tiden, konstigt att hon nästan aldrig fick några bollar... Lisa och jag skulle vara macho och nicka... Bra tänkt... verkligen... För nicka är ju vad vi kan bäst... Det är väl mitt uppe på huvet bollen ska träffa va? :)

Sen var det dags för bad, och nej, badkläder och handduk, det är för mesar :P Bara att hoppa i! :) Var faktiskt skönt i vattnet om dock lite kallt. Fanns ju ett bål att värma sig vid sen :) Bara glad att det inte var mina underkläder de eldade upp... Men vad är väl ett par kallingar :P

Lite segt idag men inte direkt bakis ändå. Ska ta och vila lite nu så vi orkar köra igång snart igen ihop med Theo. Woopidoo!

Sen grattis till de som fyller idag, fasligt många "kändisar" idag... :) Ballonger till er! Ingen kan ju vara nere med en ballong!

Inga kommentarer: