torsdag 19 juni 2008

Midsommar utan tradition

Midsommar -och jag kommer inte följa någon av mina traditioner och det känns faktiskt lite tråkigt, nej faktiskt MYCKET tråkigt! Speciellt efter att ha pratat lite med eldsjälarna Robin och Pierre lite. Självklart tror jag att jag kommer ha det superskoj här med cupen och allt, men ändå... Midsommar... Då ska man ju först vara i Boo och sen vidare till Breven för fest i dagarna två! :)

Det här rosa slottet ligger i Boo, 8 km från Hjortkvarn och dit brukar jag åka för att se midsommarstången resas och sen se stångdans. Visst är det fint!? Det finns lite guldkorn där jag kommer från också faktiskt ;) På slottet har jag varit och lekt många gånger, spelat massa pingis i källarn och varit på pyjamasparty bland annat! :)















En bild från förra årets stökigheter i Breven. Vi tältade och det var blött, blött och blött!!! Tog skorna flera dagar att bli torra :S Trots uselt väder första kvällen så var det galet skoj! :D Kan inte bli annat med det sällskapet! Tro mig, jag kommer sakna er! Snyft...















Förövrigt: Om Stewart Baxter tar över Svenska landslaget i fotboll så slutar jag heja på Sverige!

3 kommentarer:

David sa...

Vafan är det för fel på Kung Baxter nu då? Du har så många egendomliga åsikter och principer, men det kanske bara är för att späda på din redan så spännande gåtfullhet??? ;)

Anonym sa...

om Lagerbäck är kvar kommer jag sluta heja på Sverige ... Vem som tar över spelar just nu mindre roll, bara NÅGOT händer!!

Anonym sa...

åh... jag kan tala om för dig jag har legat inne med 39 graders feber hela midsommarhelgen. Så så kul har jag haft det ;)