söndag 29 juni 2008

Myggbett, dans och tårar

Kli kli kli - riva riva riva... Satans mygg... Fick ju skapligt många bett i fredags och för en tjej med allergi är inte det så där överdrivet bra... Fick till och med feber igår pga alla betten och jag har fortfarande "bucklor" i pannan och i nacken... Uff... Mygg borde utrotas, eller i alla fall så skulle jag önska att de inte fanns närmare mig än 10 meter. Nej, jag kör helst på utrotningen... Vad behövs mygg till egentligen?!?

Feber är väl kanske inte det roligaste att dras med när en stökig kväll väntar med två hotties men efter några värktabletter och några redbullgroggar var partyt igång. :) Vi var bara 3 på vår lilla förfest men vad gör väl det när alla som är något var där ;)


Theo var lika skoj och skön som han verkat och det blev en mycket bra kväll! Tacos+Alkohol+Rederiet+Dans+Mer alkohol+Mer dans
Seriöst, tror inte jag har dansat så mycket på länge... jag gillar ju inte ens att dansa... men men, vad gör man inte när man hänger med dancing Theo :)

Finns förövrigt bilder från både sommarfesten och lördagsstöket upplagda nu :)

Nu har jag legat och tänkt en hel del på hösten och framförallt Lisa. Vi är ju som ett par så det är nästan som en separation om jag stannar här... Pojkvänner kommer och går men vännerna består, eller hur brukar de säga?! Hon har varit min fasta punkt så länge... Men det kanske är bra för oss att "separera"? Grin, böl och snyft... Har alltid så jäkla skoj ihop och kan umgås längre med henne i sträck än med någon annan! Men jag tror jag vill stanna ändå... Det känns ändå rätt för mig... Tror jag... Åhh... Men jag är lite rädd för att stanna... Kommer det bli som jag hoppas? Vad ger jag mig egentligen in på?

Kollat på bilder från Robins student och fått hemlängtan... Ska jag kunna hålla mig från att åka till Sverige fram till semestern eller ska det bli en tur innan? Hmm...

Glansiga ögon nu igen... Uff... Skulle inte vilja vara ensam nu, men jag vill samtidigt inte träffa någon... Ha någon som håller om en, men ändå vara själv...
Hmm, det där förstår jag inte ens själv när jag läser det, men ni kanske kan förstå känslan...

Nej, söndagskvällar och mygg borde utrotas... Helt klart...

Fotboll nu och äntligen har Torres gjort mål! Har tyckt synd om honom i den här turneringen, känns inte alls som att han har fått ut allt han kan... Inte de roligaste finallagen direkt... Men men... Det är ju fotboll i alla fall!

3 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

Jag tror det blir bra hur du än väljer. Gå på magkänslan! Även om den säger olika saker.

Men jag tror att hade du velat komma tillbaka till Linkan hade du vetat det redan.. på något sätt
Men jag kommer vara lite bitter :P

Tobias Nilsson sa...

Hej, ja det har varit ett våldsamt tryck i vissa bloggar den senaste tiden. =) För helt plötsligt har man några bloggar till man kommer följa med på och läsa framöver..=)

Anonym sa...

Mygg er overvurdert som underholdning...