onsdag 25 juni 2008

Diss och Hiss

Såg på morgontv igår och då var hon Miss Li med. Det var inför allsång på skansen och hon framstod som att hon knappt visste vad det var. Hon är en sån där "jag kör på min egna stil" men jag kan ändå säga exakt hur hon är. Hon är tvärtemot normal bara för att vara "speciell", är inte det lika "illa" som att försöka vara "normal"? "Nej jag har ingen tv så jag vet inte så mycket" -Ja för har man ingen tv, då är man speciell... Är det bara jag som tycker att hon är en fjant?! Saknas bara en palestinasjal som hon skulle ha utan att veta alls vad det står för. Jag vet knappt vem hon är, kan ingen låt... Trodde kanske att Allsång på skansen skulle vara lite mer folkkära artister, men jag kanske förstått fel...

Jag är säkert lite efter men nu har jag hittat morgonsoffans gästbloggare Zlatan och för en sån som mig som tycker illa om honom och hans sätt så är den otruligt rulig!!! :D Läs den! :)

10 kommentarer:

Tobias Nilsson sa...

Haha, förlåt att jag gjorde dig besviken där. Men vissa saker kan inte publiceras för allmänheten. Riktigt kul läsning här i din blogg. Speciellt om ala italienaren.. HAHAHAHA. PS: Är du också från Östergötland?. DS /#75

Anonym sa...

www.bernhardblogger.blogspot.com

Ass sa...

Tobias - Man ska inte ta mig alltför mycket på allvar bara, men det verkar inte alla ha förstått :)
Senast från östergötland i alla fall, annars närking med rätt att gnälla :)

Anonym - :D Jag vet inte vad jag ska säga... Jag bara garvar :D

Laget - Bara så ni vet så gick vi och la oss nyktra kl 23... ;) Vi var säkerligen nyktra fredag också, står ingenting om det dock... Vi har ju inte fattat nånting :)

Lisa Eriksson sa...

Ass du är en sån Fat bitch!! Har du funderat på att börja dricka lightläsk??

Anonym sa...

Heihei Ass! :)

Jeg får slenge meg med i diskusjonen jeg også, siden det prates så mye frem og tilbake i bloggene(ass og bernhard)..

Er vel kanskje ikke så rart at noen reagerer på hva du skriver, når du går rett på person.. Eller hva?

Ellers vet jeg ikke hvor mye du legger i påstandene om at jeg bruker min lillesøsters joggebukse, at du hater meg fordi jeg er ful, dårlig på zorro, og har langt mørkt hår?

Pratet vi ens noen gang? Men du skal selvfølgelig ha lov til å skrive det du synes i din egen blogg :)

Mvh
ala italienaren, Ole Mossin

Ass sa...

Hej på dig! :)

Alltså, man får inte ta det jag skriver för hårt :) Läs titeln en gång till är ni snälla!

Det är bara det att vi har så mycket internt inom laget och vi har alltid (spelat ihop många många år) skojat så friskt om de som spelar i Linne och långbyxor och zorrar :) Därför blev det så skoj när du passade in på alla tre... Då blev det bara för kul för att inte skriva om det. Angående Zorro: Om jag kunde det skull jag också tycka det var häftigt, men nu är jag bara en avundsjuk nobody, utan landslagsmeriter och många kilon kvar till toppformen :)

Ta inte mina personliga påhopp för seriöst, herregud, du har ju sett hur jag ser ut :D Ordet ful är syftat till stilen, om man läser mer i min blogg än bara från Stavern så vet man att jag håller Italien och Italienare högt :)

Inte min mening att göra folk ledsna, jag skriver ibland alltför klumpigt och det mesta är bara skrivet för att få mina vänner att le med våra fåniga interna skämt.

Förövrigt: Nej vi pratade aldrig så därför ska du absolut inte ta det jag skriver för hårt.

Ledsen för de jag gjort upprörda, men jag kommer aldrig att hävda att bernhard inte är bitter efter brudtorsk :P

Anonym sa...

Hei igjen :)

Det gjør ingen ting å tulle(skoja), om hvordan jeg ser ut, og hvordan jeg er på innebandybanen, for det betyr ingenting :) Alle mennesker er forskjellige, og man behøver ikke å like alle man møter =)

Var nok heller sitatene; "är allmänt bara en sån som jag inte gillar"., og "Svårt att förstå hur "irriterande" han är." Som gjør at man kanskje synes det var litt for mye personangrep ;) hehe.. Men som jeg skrev isted, i din blogg må du jo få skrive akkurat det du vil :)

Ellers er jeg enig at zorro kan være litt håpløst noen ganger, og at det er ganske irriterende! Landslagsmeriter, hehe.. vi prater om norske landslaget som tapte 11-4 mot sveriges b-lag :P

Ellers holder jeg med deg at bernhard er bitter, virkelig en dårlig taper ;) Men det er vel bare bra med litt vinnerinnstinkt..

Gratulerer med vinsten, så prates vi kanskje neste år :)

mvh
"den fula zorro italienaren"

Ass sa...

Skönt att du svarar så jag får en chans att förklara mig! Jag är verkligen ingen ond människa (även om G hävdar att alla världens ondska kommer från mig:P ). Har skapligt dåligt samvete nu :S

För att förtydliga:

"är allmänt bara en sån som jag inte gillar" -Zlatan, jag gillar inte honom alls och hans överlägsna sätt, men jag kan ju inte säga annat än att han faktiskt är bra... Man kan nog likna det vid det, förstår du då?!

""irriterande"" -Jag skrev faktiskt med "" :) "" för att jag inte kom på något bättre ord... Som sagt, stilen du såg ut att ha, inte alls personen (för den kan jag inte veta något om).

Jag tror inte jag kommer nästa år när jag nu klantat till det så, jag ska lära mig att vara tyst... Eller vänta, hur kul vore då min blogg?! :P Jag fortsätter att trampa i klaveret som alltid istället och får väl rädda upp det i efterhand... Återigen, sorry!

Har ju idag sågat Miss Li... Vore det inte häftigt fall även hon kom och skrev i min blogg :)

Anonym sa...

Har aldri sagt at du er et ond menneske heller :) Du behøver ikke å ha dårlig samvittighet heller, når man har en blogg som heter "baktanker" kan man jo si det man tenker på :)

Da forstår jeg, ikke så lett å være norsk forstår du :) Selvom jeg ikke akkurat vil være en Zlatan, hehe :)

Det er faktisk sant "ass", og kan holde med deg på at linne er litt harry og kan virke kaxig! Men jeg kan love deg, at det er verken jeg eller de andre på "Team Exel"

Du har ingen ting å uroe deg for, og jeg håper dere kommer tilbake neste år for å forsvare tittelen! :)

Du får fortsette med bloggingen "ass", morsom lesning :) Det gjør ingen ting, og du behøver ikke å ha dårlig samvittighet, vi har vel "redat upp det" nå? =)

italienaren

Ass sa...

Piuh, nu känns det bättre :) Tack för att du tar det så bra och förstår att det inte var så illa ment som det verkade. Ska försöka hålla de alltför interna som kan uppfattas fel utanför bloggen :)