onsdag 25 juni 2008

Duktig

Klockan är nu ett och jag är fortfarande uppe... Ja vad är det för duktigt med det då? Nja, det är väl kanske inte det bästa jag har gjort idag direkt, men jag fick sådant dåligt samvete vid halv tolv över att jag inte gjort något mer vettigt idag än att panta så jag satte igång och i alla fall plockade undan allt skräp och ställde ihop all disk. Ja sen var det dags att tömma madrasser också. Johanna ska tillbaka till Tobias för nya svenskligg i helgen ;)

Fyra påsar med skräp och fem påsar med pant och glasflaskor lyckades jag skramla ihop i lägenheten, inte illa va?! :)

Imorgon får jag ta tag i golvet, trodde nämligen inte att Steinar skulle uppskatta dammsugning vid midnatt, eller vad tror ni? Att en liten knäckemacka kan orsaka så mycket smulor... Sen är det bara disken och lite badrumsuppiffning kvar, sen kan jag släppa in folk igen i lägenheten :) Weehuu!!! Mer besök till mig :)

Köpte båtis/glassbåtar för panten och det var riktigt gott! Vilken otur jag hade som blev tvungen att äta två av de sex eftersom fem fick inte plats i frysen :P Inte mitt fel :)

Sprängde en öl i frysen i helgen förövrigt så är har jag något mer att ta tag i, men det får vänta :) Någon måtta får det vara!!!

Har grym Esse-längtan faktiskt! Vill ha honom kurrandes på bröstet när jag ska sova... Men snart så!

Förövrigt hoppas jag Lisa nu sover på saken och vaknar upp och har bestämt sig för det enda rätta... Att stanna till söndag ;)

Nej, även jag har saker att sova på, så det är bäst att däcka nu... Godnatt på er, ja eller kanske godmorgon då...

Inga kommentarer: