torsdag 16 maj 2013

Geschenke

När någon låter dig bo hemma hos sig i rätt många nätter så vill du ju ge något tillbaka som bevis på din uppskattning. Men vad ger man några som man inte alls känner och som troligen "har allt"? Jag avskyr att ge prydnadssaker eller alkohol som present. Det sistnämnda går ju alltid åt, men hur kul är det?! :S (Jag dricker förövrigt inte rött vin, så om någon vill komma på besök och dricka upp mina flaskor som jag fått i present är ni fasligt välkomna :) )

Jag började med att tänka ut de enklare presenterna. Michelle hade ju till och med skrivit en liten önskelista, så där gick det smärtfritt :)


Barn är ju också relativt enkla att handla till. De uppskattar ju som oftast lite mindre saker. Det blev ett spel, som jag förövrigt åkte på dyngstryk i, och då försökte jag ändå vinna :S Jäkla skitspel! :(


Lego -det kan ju bara inte vara fel! Ja och han satte sig direkt och började bygga :) Oturligt nog ville han inte ha någon hjälp...


Nu stod ju visserligen Pippisången på svenska i boken... Men det är väl bra om de lär sig svenska?! :) Ja och melodin är ju densamma på tyska. Jag fick sjunga boken flera gånger så den verkade populär :) Noch einmal! Noch einmal!


En person på 4 månader har nog inte så stora krav på present tänkte jag. Så länge det är något man kan tugga och dregla på :) Ja och Barbapapa är ju så söt! Den blev också använd direkt och var snart nergojsad.


Men så var det ju då föräldrarna kvar... Då kom jag på det! Jag ger ju något svenskt! Men vad? Något med älg känns uttjatat...

JA! KORV! FALUKORV! Det är svenskt!


Så behöver man ju köttbullar också och makaroner. Kungsörnens! Fint ska det vara! Jag bjöd dom med andra ord på lunch! :D Det är ju i alla fall säkert något som de inte hade innan :P Uppskattat vet jag inte, för jag var inte kvar när de åt det... Hoppas... :)

2 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

Jag gillar rödvin! När ska jag komma? ;-)

Ass sa...

Min dörr är alltid öppen! Eller nja, den är alltid låst... Men den är alltid möjlig att öppna! :)