torsdag 6 november 2008

Kronofogden och Innebandy

Bakgrund: 2006 hade jag inbrott i min bil. "Tjuven" hade sönder låset och slet loss saker under ratten (för att tjuvstarta) men misslyckades. Kvar lämnade han en fimp och tack vare den så lyckades polisen få fast honom. Ja, inte så att de körde världens undersökning men han var redan välkänd hos dom så då kunde han åka fast tack vare DNA-registret. Två år senare fick han sin dom (inte bara min bil utan det var narkotika, misshandel, stöld -en mysig kille med andra ord) och jag skickade då in till kronofogden att jag krävde tillbaka de pengar jag fått lägga ut på reparation av bilen.

Igår (över två och ett halvt år senare) fick jag svar: Han har inga pengar just nu och kan inte betala tillbaka. Det finns inga inkomster registrerade och bla bla bla... Ärendet behandlas igen senast 2010-04-29 -Då har det gått mer än 4 år...

Lite frustration igår på innebandyn. Förra veckan frågade jag om de andra ville att jag skulle ha några övningar när vår tränare inte kommer vilket de var mycket positiva över. Kul tyckte jag! För annars går vi bara och lallar och jag känner verkligen inte att det är värt att åka 9 mil för det. :S

Igår då: Slöisen i mål vägrade byta om och blev klar först 20 minuter efter träningsstart och då hade alla vi andra redan värmt upp. Hade jag inte tjatat på henne ca 10 gånger så hade hon väl aldrig bytt om. Motvilligt satte hon sig i målet men beklagade sig sen att hon inte blev varm i händera så hon gick och spolade varmtvatten på dom istället. Fine -Men varje paus hon tar är liksom 7 gånger längre än vad som egentligen behövs. Vi tappar tempo (det lilla som kan kallas tempo) och en lallarträning är verkligen inte skoj. Jag hade övningar men hon (inte de andra) tröttnar på dom efter 10 skott... SUCK!!! Alla andra vill ju liksom köra... Nästan bättre att köra utan målvakt då så får man i alla fall lite träning. Nu har vi lika mycket paus som träning och det är verkligen skittrist. På slutet körde vi match med en planka i målet på andra sidan och plankan var bättre än henne i mål... Fan om hon börjar läsa min blogg :) Men men... Jag säger ju åt henne att hon är fantastiskt slö och tjatar in henne i mål om och om och om och om igen... Ändå så säger hon att hon vill träna. MEN SÄTT DIG I MÅL DÅ FÖR I #¤"%"#!!!

Blev lite trackad för att jag pratar svenska igår igen och de härmade mig... Då frågade jag vad de kallade västernmusik. De svarade Cöntry -så skrattade jag: Vinst! :)

Efter oss igår spelade några svenskar. Om de kommer köra efter oss fler gånger ska jag fråga om jag får vara med... Kanske jag även kör med herrarna idag... Får se hur motivationen ser ut efter jobbet.

Larviks herrar har jag inte fått svar ifrån MEN de har strukit över damernas träningstid på hemsidan, så de borde ju ha läst mailet där jag först frågar om damträningstiderna... Är jag totaldissad i övrigt? Surt i sådana fall... Man kan väl i alla fall svara?!

Inget för känsliga:
Förövrigt har jag inte gjort nummer 2 sen i lördags... :S Totalkaos i min mage just nu med andra ord... :( Uff... Vad ska man göra?!? :S

Inga kommentarer: