lördag 6 september 2008

Tacos eller korv?

Åhhh fyyyy!!! Det här var faktiskt vidrigt!!! Det kommer säkert inte låta så illa, utan som att jag överreagerar, men jag lovar att det smakade och luktade -uff så äckligt! 

Skulle äta tacos idag (otippat va? :-O ) men så insåg jag att jag glömt köpa tacokrydda -åkte till affären -men de hade bara fajitasmix. Jag tänkte: Ja men hur illa kan det bli?Jag tar det istället, orkar inte åka till en annan affär... Du kanske tycker att jag borde tagit några kryddor hemma och blanda men då vet du inte att mitt kryddförråd just nu består av: Salt! Thats it... :) 

I alla fall: Satte igång med maten och allt såg så smaskigt ut... Tills jag hade i mixen i köttfärsen! Det började stinka korv! Typ sån tjock korv med tjockt skinn som egentligen inte smakar något mer än "skinn" och bara stinker :S Huaaa!!! Jaja, hur illa jag det vara att äta då?! Jag testade: Förfärligt!!! Jag klarade inte av det! Men men... vegetarisk tacos är ju också gott... Nej faktiskt så smakade inte det heller gott! Det bara stinker korv... Vädrar nu... FYY!! 

Inte så att jag inte gillar korv, men det ska inte lukta stinkande korv när man äter tacos. Allt bara förstört :S Eller jag är väl rätt kräsen när det gäller korv... Grillkorv... helst hotdogs... MEN ÄNDÅ!!! FYYY!!!

Kurr kurr... Var är chokladen?!? :D

Inga kommentarer: