fredag 5 september 2008

Skitnatt

Usch så dåligt jag har sovit!!! Försökte sova tidigt men det var helt hopplöst... Kändes som en söndagskväll med vrida snurra vrida tänka klura... :S När jag väl fick lite sömn så drömde jag så otroligt konstiga saker och det var mycket jagande och inte hinna i tid och jag vaknade väl till en sån där en gång i halvtimmen: Uff!

Men jag tror jag vet varför -Igår började jag få ont i halsen. Idag är kroppen öm, huvudet stort och fortfarande har jag ont i halsen upp emot öronen. Är väl dags för lite sjuka igen då... Suck... Dålig tajming som vanligt!

Annars då: Det börjar ljusna! Bokat in både flytt till Larvik av möblerna (Skönt att man har vänner som ställer upp, MYCKET uppskattat! Slutar väl med att jag får åka till Gävle men det får det vara värt :D ) och flytten av grejer till Hjortkvarn (Skönt att man har släkt som också ställer upp! Jag har det bra jag :D ). Beställt hemförsäkring, bankkort och adressändring och sånt massa annat pill. Det enda som inte är fixat är väl egentligen bredbandet... Hmm... Jag kan ju inte flytta in utan det, eller?! :-O

Dags för en sista jobbdag denna veckan då... Ser ganska lugn ut nu... Hoppas!

Inga kommentarer: