måndag 29 september 2008

Roadtrip soft

Det blev faktiskt alla odds till trots en riktigt trevlig roadtrip igår. Eller trevlig trodde jag väl att den skulle bli men inte så här bra. Det såg ju inte så bra ut med tanke på hur mycket Esse brukar skrika i bilen, storm på ingång och två tjattrande tanter i bilen ;) Som tur var märkte vi inte av blåsten alltför mycket och med sol hela vägen är det mycket roligare att köra. Vi (kanske mest jag då) ville ha med oss alltför många saker så kartongerna jag tänkt plocka med mig från Linköping fick ta en mellanlandning hos mamma. Dessutom så lyckades jag glömma en kartong inne i lägenheten hos Susanna så det får väl bli en kartonghämtar sväng här snart.

Började i alla fall med att byta ut mina "något hårda" skivor mot soft musik och sen bar det av och så började det: jam jam jam... åhh så synd det är om mig, jam jam jam... och så höll det på! Ända fram till 11 fikat (ja för det ska fikas så klart när man är på roadtrip!). Då fick han följa med ut och vara med när vi fikade och efter det: Inte ett ljud!!! Jag förstår inte! Det var som att han förstod: Jaha, det här känner jag inte igen, vi är alltså inte framme än... Åh, hur ska jag orka skrika hela vägen, äh, jag skiter i det!

I Uddevalla tog vi nästa paus och åt världens största schnitzlar (minst, jag överdriver inte ens) och sen startade min "fylla upp kyl och frys" vandring inne på coop. Uff så dyrt det blev! Men nu är i alla fall kylen nästan full! Åh herregud så mycket godis! Men det beror inte så mycket på mig... Hon heter Viola och är min mor... :P

Tog den lilla färjan från Moss till Horten och tyckte att tanterna skulle få se på utsikten men mamma är ju höjdrädd så det blev ju bara svaga ben och ett fasligt pustande och stönande :D De var förövrigt väldigt matchande igår damerna: Varsin röd jacka med luva, likadana svarta skinnväskor och till detta ljusa jeans och svarta skor. Det var som att se mig och Lisa som gamla! :-O ;)

Resan var i alla fall mycket trevlig. Utsikten är ju inte alltför illa när man åker genom landet när löven håller på och byter färg även om jag mest försökte hålla utkik efter kameror. Förstå så pinsamt att bli fast för fortkörning när mamma är med! :-O

Esse som skött sig så bra hela vägen gick först på toa när han kom fram och sen gömde han sig under sängen tills alla hade somnat. Sen har han sprungit runt hela natten istället och försökt välta skålar. Dagens citat står Dessan för när mamma frågar: Har du kunnat sova något? -Nej, knappt alls! Vilket då förvånar mig eftersom jag, som faktiskt inte alls är ljudkänslig, har varit vaken inatt och lyssnat på de där TVÅ sågverken där ute i allrummet. :D Så lite har hon allt sovit... ;)

Grannens nät har försvunnit så nu har jag inget Internet hemma: Vilken tragedi! :S

6 kommentarer:

David sa...

Esbjörn ville förstås att ni skulle hälsat på stypappa, det var därför han gnällde!

Ass sa...

Givetvis! Att jag inte tänkte på det! Såg ut att regna i Borås förövrigt...

Lisa Eriksson sa...

Det regnar alltid i Borås har jag hört :)

Ass sa...

Ja och regnar det inte får man försöka skapa eget regn ;)

David sa...

Jag har ingen aning om ifall det regnar där. Svårt att se ifrån Lidköping.

Ass sa...

Du lär ju snart märka det :)