söndag 21 september 2008

Apati light

Hade en så fin att-göra-lista som jag skulle göra innan torsdag när jag ska till Sverige men mild apati och grov motivationsbrist har krossat den listan. Jag har bara gjort det absolut nödvändigaste för att jag inte ska behöva skämmas på söndag när jag kommer tillbaka med Esse, Mamma och Dessan. Fuskstädning istället för grovstädning, tillfälliga sladdlösningar istället för permanenta osv. Flyttat fram massa saker också... Jag är faktiskt en av de bästa i hela världen på att skjuta fram saker, i alla fall om jag får säga det själv då... och här får jag ju det! 

Har tvättat idag för första gången i huset men det finns ingen instruktionsbok till tvättmaskinen. Hur svårt kan det vara utan det kanske du tänker då?! Kolla på symbolerna! Men den här har inga symboler och när man inte vet vilket program som är A B C D osv. så får man ju bara skjuta från höften och tokchansa. Det verkar lukta gott och vara rent i alla fall, så hur illa som helst kan det väl inte vara :) 

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på söndags-tv (aldrig något bra), äta glass och få den sedvanliga söndagsångesten. Ihop med min sinnesstämmning just för närvarande är det alltså upplagt för en riktig partykväll... Oups, nu var jag visst ironisk igen... Men men, det är ju i alla fall gott med glass... 

2 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

Efter regn kommer solsken...? :S

Ass sa...

Jag är från närke vet du, där är det tvärtom ;)