fredag 12 september 2008

Rövdag

Suck vilken dag det har varit idag på jobbet. Jobbat som en galning och det har varit massa bökiga saker också, filmer som skulle maskas, bilder, flash, kvoter och tjosan. Känns ändå som att det har blivit bra :) Men men, nu är det helg och det känns riktigt bra! Ska hem och lägga mig i soffan och äta kakor tror jag :) Men faktiskt, hellre en dag med ganska mycket att göra än en dag utan något alls att göra!

Fick i alla fall två trevliga kommentarer som gjorde dagen mindre hemsk! Först ett mail som en projektledare fått från en kund om att han var så nöjd med programmeringen :) och sen fick jag ett "glimmrande programmering" från en PL på ett annat projekt. Då känns det som att man i alla fall gör något vettigt när man sliter :)

Skulle nog kunna sova vid skrivbordet nu, känner mig sliten och trött men det är väl bara att bege sig hemåt istället... Eller ska jag kanske ta en tur och shoppa lite :) Man vill ju inte ha för mycket pengar kvar i slutet på månaden!

2 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

Men rövdagen kan gärna vara någon annan än en fredag... kan man tycka
Som tröst.. det var många som hade rövdag idag!

Ass sa...

Många rövdagar små ;)

Rövdagar borde vara på tisdagar eller torsdagar... Måndagarna är redan jobbiga och onsdagar är det träning... Tror du jag kan lägga in önskemål om det? :)