onsdag 3 september 2008

Snabbuppdatering

Claes är på besök så det har inte blivit så mycket datatid, ber så hemskt mycket om ursäkt alla hängivna läsare ;) För att uppdatera er då:

OTH: Lukas valde precis som jag vill :D Hoppas nu bara att det håller... Bara 6 dagar till nästa avsnitt!

Jag har inte kommit igång med någon träning än men idag kom det mail om att träningen är igång så nu blir det onsdagar i Tönsberg igen :)

Försöker fixa med flytten från Linköping, går halvbra :S Hoppas få något bestämt imorgon! Vill bara komma på plats nu... Visserligen kommer inte den nya ingången på plats riktigt än men kan ju vara skönt att få dit allt annat -även om man får ingången vid sängen i början :)

Kollade på film hos Tobbe idag, 3:10 to Yuma (som jag råkade få under semestern när jag inte tackade nej till månadens film). En västern som faktiskt var helt okej. Lite väl mycket pangpang på slutet för min smak bara och slutet var inte helt optimalt heller...

Nu blir det däckning i sängen... Det närmar sig helg.... Längtar :D Inte för att jag ska göra något speciellt... Men men... Det blir nice :)

Dagens tankar: Om man inte kan få det man vill ha, ska man då nöja sig med något som funkar? Försöka på något annat sätt att få det man vill ha? Leta vidare efter annat som kanske är bättre? Hur vet man vad man vill ha?

3 kommentarer:

Anna sa...

Jag förstår dina frågor precis och om du hittar någon som har bra svar på dem så kan du skicka dem till mig!!
Tycker att det är väldigt enkelt att veta vad man verkligen inte vill ha...och ibland får man nog vara nöjd med vad man har fast man siktar mot ngt bättre. Spriten/och det mesta andra verkar nuförtiden nästan alltid vara starkare/bäst där man inte är själv...

Fint litet hus förresten...

Ass sa...

Jadu Anna, den dag jag kommer på svaret... Då ska jag genast berätta för dig :D

Lisa Eriksson sa...

Veligast i stan säger: Det går inte att veta vad man vill ha. Jag brukar fråga andra om vad de tror är bäst för mig.. Funkar väl sådär..