lördag 6 september 2008

Ny dator

Ja det är faktiskt nästan som att jag har en ny dator. Ut med Vista och in med XP. Allt går snabbare nu :) Ja, inte lika snyggt då :P men jag fick ju nästan gråa hår av Vista!!! Har laddat ner de "viktigaste" programen nu. Ja du vet: msn, winamp, vlc och så... Jobbprogramen är inte fixade än, men vem behöver dom när det är helg?! :)  Först fick jag inte Internet att fungera: KRISE!!! Men det var bara nätet som var vajsing för efter några timmar på stan så fungerade det utan att jag ändrat något. Testar nu googles nya browser och än så länge kan jag bara säga: Snabb!!!

Har haft en riktigt bra kväll. Indisk middag (det gick att få mild så jag jag behövde inte sitta och svettas och gråta pga stark mat) och sen bio. Såg en film på norska faktiskt, den sista revejakta, och det gick att hänga med riktigt bra. Ja och faktiskt så är bra även betyget på filmen. En trillerkomedi som det så fint heter om ett par haschsäljande hippies som hamnade i lite knipor. Underhållande :) Såg att Fritt vilt 2 snart har premiär... Ska jag våga se den?!? Höll ju på att skita ner mig när jag skulle sova själv efter ettan :S Kanske går bra när Esse kommit hit, han jagar ju bort allt läskigt (framförallt alla ormar jag har under sängen)! 

Nu vill mina ögon bara stänga sig, bruuum, jag som vill vara uppe och dona!!! Jaja, det är ju en dag imorgon också... Har inget planerat så får se vad jag ska fylla den med... Troligen lite datapill i alla fall :) Nästa vecka kan ni förövrigt förvänta er svordomar över att jag inte får bredbandet att funka i huset... Blir nästan irriterad redan nu i förväg! :@ Hehe, nejdå :) Mot sängen! Godnatt!

Inga kommentarer: