torsdag 24 november 2011

Konstiga Lilian

Min... Hmm... Bloggkollega? Nej det blir inte bra. Vän kan jag inte heller skriva utan att det skulle kännas lite som en överdrift. Eller vi är ju inte ovänner då men... Ja... Vi har ju träffats när vi var små men inte "i vuxen ålder". Dock så ska vi när hon hittat hem igen! Så det så!

Vi kommer i alla fall från samma håla och är fan av varandras bloggar :) Kanske bloggkollega är det som passar bäst ändå... "Min Lilian"? Jag känner ju ingen annan Lilian men att sätta ett ägande på henne känns också fel...

Ehmm... Jag får ta en annan väg!

Jag känner en som hade en guldfisk som hette Lennart. Denna Jocke hade en tjej i sin klass som kallades Lollo. Att hon också har en blogg där man kan hitta smarriga saker och inredningstips har dock inte med saken att göra denna gång. Det viktiga denna gång är att hon har en lillasyster, Lillian, som har en mycket underhållande blogg med massa bilder och historier från sin tid som au-pair i USA :)


Snodde en bild på FB av henne -det bjuder hon nog på!

Om hon får fler läsare till sin blogg får vi som följer se flera av hennes tavlor och det vill vi ju! Jag är kroniskt nyfiken och mår inte bra av att vara ovetande över hur dessa tavlor ser ut!! De tavlor jag redan sett har i alla fall gett mig mersmak! Konstiga Lillian tycker att jag ska göra ett överdrivet inlägg om hur bra hennes blogg är men jag är tämligen säker på att det räcker med sanningen för att väcka intresse :)

Kika in här och njut av en svensk skildring av det stora landet i väst fullt med bilder, berättelser och klockrena översättningar av inläggen på engelska ;) Mycket nöje!

2 kommentarer:

Lilian sa...

Hur klockren är du inte på en skala egentligen människa!!! (Ja, jag är Närking, det märker du va? Jag menar "hur klockren är du INTE" Du ser. Ett negativt ord är allt som krävs -inte betoningen. Det har DU lärt mig!)
LÄTT att vi kommer ses när jag hittar hem igen! Ser dig numer som en Guru av något slag. Så, du kommer kunna tubba i mig all möjlig skit och hyss när jag kommer hem för det du säger är så himla bra! Ett tydligt exempel på att allt är så bra är ju allt det du skrev om mig, hon som har en syster som gick i samma klass som killen som ägde guldfisken Lennart. ;)

Du. Detta kommer hamna på min blogg i redovisningen över hur bloggläsarantalet bara ööökade och ööökade tills blogen sprack. Nä, inte sprack men i alla fall hur det ökade.

Nå väl. Nu ska jag fira Tahnksgiving. Det vill säga gå upp ett och annat hekto. Mums!!!

Lev väl och allt sånt där man brukar säga i slutet av en lång kommentar. /Lilian

Ass sa...

Haha, jag ska redan nu börja planera dumheter jag kan lura i dig :P

Tror förövrigt att jag i helgen också ska fira thanksgiving. I alla fall om det där är kriterierna ;) Tårta here I come! :)