fredag 4 november 2011

Trötter

Varför sa jag: "Ganska skönt ändå för jag riskerar aldrig att försova mig :)" gällande Esses påträngande sätt på morgonen?

Idag hjälpte inte det... Han skötte inte sin del i det hela! Nu är jag i och för sig inte säker på att min mobil skötte sin del i att ringa på morgonen ens. Jag har inget minne av något av mina två alarm och det brukar jag ha...

Misstänker starkt att jag inte helt kan lita på min ilur. Igår var alla kontakter borta! :-O WHAT!!! Lite smått panik... Men jag tänkte att de måste vara någonstans för i smslistan så fanns de att välja på. Lite googling ledde mig fram till att jag behövde logga in på icloud på en dator och klicka på kontakter där -då kom de tillbaka i telefonen. Men suck alltså... Ge mig en annan telefon tack!!!

Vaknade i alla fall 8:56 och ska vara på jobbet senast 9:00. Det var jag inte... Men men, innan halv var jag i alla fall på plats. Halvdag idag ändå så ingen större fara skedd och jag hade koll på mina grejer. Tappar ju dock några "fixartimmar" jag skulle ha i eftermiddag. Kolla upp var Mimmi ska ha sin praktik, tvätta bilen, träna och sånt där don... Men men, det ska jag nog hinna med :) Gött med helg! Den här blir en bra sådan -för det har jag bestämt :)

Inga kommentarer: