onsdag 9 november 2011

Karlssons flyttar in (del 4)

Nu börjar vi få lite rutin på det här! Men det är lite svårjobbat alltså... Försök låta bli att åka iväg på skrivbordsstolen och klappa och gosa med denna här:


Idag stod det schnitzel på menyn igen men Mimmi lät inte mig steka :S "Du kan inte bränna dom ordentligt!" Jag som trodde att man INTE skulle bränna mat... Jag hade fel... Det är Stefans dotter det där ;)


Idag blev vi även bjudna på tårtkalas i Grums! :) Philip fyllde 2 år igår och behövde hjälp att få slut på tårtorna. Fast Wilma fick inte hjälpa till. "Inte äta maten" säger han och viftar med sina tårtiga fingrar framför henne - tur att hon är lydig :)


Brrrrrrrrrrrr *sprut sprut* Mimmi satt visst mitt på vägen där lastbilen skulle åka...


Wilma brukar bli åksjuk så innan vi åkte så gav vi henne en åksjuktetablett. Ditresan var inga problem men på hemvägen började det smaskas i baksätet. Stannade en sväng och lät henne få luft och vi klarade båda resorna utan någon spya. Mimmi tyckte det var märkligt att hon inte var så där trött och nerdrogad som hon brukar bli. Väl hemma hittade vi förklaringen: Hon hade inte svalt tabletten :) Tur att det gick så bra som det gjorde!

Bjuder på några utsiktsbilder från igår:


Svårt att få med hur häftig himlen var :S


Coola färger var det i alla fall!


Nu blir det sängen för i alla fall 3 trötta varelser. Esse verkar ha piggnat till nu och är till och med frivilligt i samma rum som oss andra :) Framsteg :)

Här smyger han på Wilma som somnat :P


Lite nervös för hur det ska gå när hon vaknar bara... :)

Inga kommentarer: