torsdag 10 november 2011

Karlssons flyttar in (del 5)

Mimmi startade dagen med att lägga sig på minus! Facerape... Morr... Hon skrev om hur mycket glass jag skulle ge henne, att hon skulle få spela så mycket tv-spel hon ville och att det var kul med torsdag. Det var väl på det sista som alla kunde förstå att det inte var jag själv som författat statusen :)

På jobbet fick Wilma besök av Ellington som blev väldans glad över att få träffa en så vacker tjej :) Han blev helt paralyserad och det var bara svansen som viftade snabbare än jag någonsin sett tidigare :) Wilma tyckte kanske inte det var lika skoj... "Astrid, varför ligger han på mig?!?"


Jag förklarade att det är så det går till här i världen: Som tjej kommer du bli jagad av killar som viftar med något och vill ligga... Så är det bara... ;)

Mimmi hämtade Wilma på jobbet och gick i förväg hem. Då började hon sin klättring från minusnivån! När jag kom hem stod nämligen maten på bordet och hon hade både dammsugit och torkat golven! :-O

Efter kvällens promenad åkte jag till träningen och när jag kom hem därifrån så fanns det negerbollar i kylen :)  Då låg dock Mimmi redan och sov i soffan. En slagen hjälte ;) Kan nog vänja mig vid att bli så här bortskämd... :P

Inga kommentarer: