tisdag 22 november 2011

Vardag = Tråk?

Ensam igen som sagt och åter vardag. Låter ju inte så där överdrivet upphetsande om jag får säga mitt men igår blev faktiskt riktigt bra! :)

Trots att jag enbart lyckades få en så där 3 timmars sömn (fasligt så svårt det ska vara att gå och lägga sig ibland!) så var jag inte död på morgonen. På jobbet var Tobbe på ett glatt bitterhumör, hur nu det hänger ihop... Men han satt och hävde ur sig bittra fyndiga kommentarer hela dagen och det får mig på bra humör :) Ja och honom också faktiskt när han får någon som fnissar åt honom :P  Ju surare han är desto gladare får han mig att bli :)


Han försökte muntra upp sig själv med lite Ulf Lundell men inte ens det hjälpte. Då fick det bli In Flames dag på kontoret! :) "Kan jag inte bli glad så kan jag vara riktigt arg istället". Inte mig emot att lyssna på de "arga" gossarna :)

Hem för en välbehövlig powernap på soffan innan träningen. Finns det något bättre än att sova på soffan på efter jobb och middag? Ja, det finns mycket som är bättre än det... Men det är i alla fall jäkligt gött :)


Träningsdags = Samåkningdags = Träffa Camilla och bubbla av oss. Hade ju inte hunnit prata sen i torsdags så vi hade mycket att beta av efter helgen ;) Hon får mig också på så bra humör :) Ser fram emot helgen med Camilla+Pallehäng.


Träningen gick faktiskt riktigt bra dessutom! Två tunnlar ;)


Ja och så fick jag värmande ord över min roll i laget :) Så glad man blir över lite oväntad uppskattning :)

Sen när jag kom hem blev det "chattande" med trevligt folk som också höjde upp humöret. Som ni förstår så la jag mig med ett flin igår nöjd över livet :) Dock la jag mig återigen lite för sent... Men men, sova kan jag göra när jag blir gammal har jag hört... Så det blir väl nästa vecka det ;)

P.S. 8 gånger kvar att äta piller, 3 träningar kvar utan att få spela två-mål, 15 dagar kvar med halsband, 18 dagar kvar till fest :)

Inga kommentarer: