söndag 17 maj 2009

Tooooomt i påsen *klapp klapp klapp klapp klapp*

I'm in looove -with a fairytaaaaaaaale -Jaha!!! Grattis Norge -fasen vad de kommer tjata imorgon... :S

Men dagen igår började ju med innebandy. Miniturnering i collegium med folk från sommerbandylagen. Vi blev first looser, tvåa, surt... Men det var kul att spela :) En rutten sak (som Lisa hade sagt) är att jag gjorde illa handleden :S Men men, skyddet på så ska det gå :) Läs i sommerbandybloggen om turneringen, jag orkar inte skriva själv också när Anna redan gjort det :)

Hann leka lite med Palle också -och vi lekte det vi alltid leker: Äta! :D Uff, känns som att vi inte träffats ordentligt på ett år eller något... Nästa gång får det bli en helhelg!!!

Vidare till Lisa för soffhäng ihop med Joel. Men tydligen så "var det ju ändå lördag" och nu är allt utom två cider av det jag skulle forsla med mig hem till Norge i alkoholväg borta... Typiskt.... Men jag slipper ju bära på det tunga nu i alla fall :) Efter schlagern blev det allskrik (för det var inte sång... DE VA EN KÖÖÖÖCKLING SOM HETTE GULLEFJUN) uppföljt med nattpizza -gött. Men nu är jag sliten och skulle önska att jag var hos mor... Typiskt... Var är frukosten?

2 kommentarer:

Rhöös sa...

Sköj att du kom hit i helgen och spelade! Det var alldeles för länge sen det var plojspel!

Det är det härliga dagen efter fest, lite första frukost går alltid att hitta i vardagsrummet... kvarglömd kladdkaka och godis :)

En bra start på dagen!

Ass sa...

Det var skoj att vara med :D

Du har så rätt, jag hittade nödproviant i lösgodis och läsk -sen åkte jag hem till mamma för potatis sås och kött -riktig mat, sån där som jag aldrig gör :) Så nu kan jag rulla hem ;)