söndag 24 maj 2009

Mariannes möhippa del 2

Jag mötte upp de fräscha flickorna utanför hotellet där de varit på spa. Verkade varit grymt skönt -kanske gjorde jag en tabbe som inte var med... Hmm -men jag hade det rätt gött ute i solen ändå... I alla fall: 

En båt kom och hämtade oss i hamnen och sen guppade vi iväg ut mot en ö utanför Stavern. Jättemysig ö och vi dukade upp för picnic i det gröna. Härligt! Hade det så himla trevligt :) Mer möhippor till mig! Ehh... Eller nja, det räcker med mer picnicfester för mig :) 

Vi körde frågesport om Majos liv (det blev inte så många rätt utan hjälp) och det blev en massa anekdoter och spinoffs. Kul att höra var det i alla fall :) Mycket garv. Presentgissning hade vi också (alla hade köpt en liten present så skulle hon lista ut vem som köpt vad) och den gick också dåligt. Ja, alltså, dålig på så sätt att hon inte hade så många rätt :P Nathalie hade gjort en gullig video med fler frågor och med massa massa bilder =Ännu mer garv :) 

Kvällen fortsatte vi nere i båten till min för dagen nybrända skiva som jag hade med som bonuspresent: Majos svenska "hits" -med godbitar som Attack, Black Jack, Dr Alban, Troll, Carola. Sådana där låtar som är som bäst sent på en fest :P 

Några föll av efter hand men vi var fyra tappra som sen sprang runt och härjade på Larviks gator. Dansuppträdanden och skönsång(ehhhhm?) för alla som ville se :) 

Tack för en superskoj kväll tjejer :D 
Fler bilder har ni här

Inga kommentarer: