onsdag 27 maj 2009

Number one

Vem skulle du ringa om det hände dig något så du behövde åka till sjukhus eller så? Vem är din number one? Jag har lite olika beroende på var jag befinner mig -känns ju lite dumt att ringa någon i Hjortkvarn när jag är en så där 7 timmar bort. Men jag tänkte lite -jag är ingens number one :( Tror inte att jag hade varit det i Linköping eller Hjortkvarn heller. Mitt "hopp" hade stått till Lisa men hon har ju sin pappa i stan så -nja, tror inte jag kan konkurera ut det faktiskt :) 

Jag skulle vilja vara någons "in case"-person... Är det fånigt att vilja det? Skulle känna mig lite stolt och viktig... Skönt att någon litar på en och tror att man kan vara till hjälp i kris -eller vad man ska kalla det... Hmm... 

Förövrigt verkar jag vara history för fler än Per nu... :S Allt vill man inte se svart på vitt... Fast egentligen, det är ju ingen skillnad men, ja... "Om jag blundar så finns det inte?!?" Jag är mest bara sur för att jag var/är så blond, naiv och blåögd liksom... Nästa gång ska jag tänka klarare... (Right... men låt mig få tro det nu för några minuter i alla fall :P )

Fotboll ikväll då... 3-1 till Man U har jag sagt... Folk skrattar... Bara vänta och se ;) Ehh... :D

5 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

Du skulle vara en utmåärkt no 1!!

Logisk, smart och handlingskraftig - me like!!!

Dooooom kaaaaaaan

Ass sa...

Hihi, det var precis vad jag behövde höra :D

Doooooom kaaaaan :D

holmudd sa...

o det du inte ville höra ... 2-0!

Jonas sa...

Jag måste medge att jag är lite dålig på att läsa bloggar numera (skyller på för lite fritid).

Förutom det lilla faktumet att du bor i ett annat land så hade du varit en stabil no:1 för många personer.

Ass sa...

Holmudd -tack för den... :S Jag är nog inte synsk ändå...

Jonas -Du är snäll du :)