måndag 27 december 2010

Jaha!!!

Lite förvånande saker just nu:

Först vinner mamma i monopol för första gången sen 1986! Ja eller vi är väl inte helt säkra på årtalet men jag har aldrig varit med om att hon har vunnit tidigare så det måste vara ett bra tag sen...

Sen lyckas jag få urinvägsinfektion IGEN!! Hur är det möjligt?! Nej jag tror inte på mammas teori om att jag har haft för tunna strumpor och för tunna skor... ;)

Ja och så idag visar det sig att flera på jobbet helt uppenbarligen inte kan läsa! :-O Hur är DET möjligt?!?

För att toppa det så är jag dissad som resesällskap till Milano :( Otippat och surt... Jag kan kanske inte alla oskrivna regler, eller är kanske lite för naiv och blåögd?

Så nu söker jag resesällskap till februari-mars! Har inte så många krav...
Jag måste stå ut med dig under flera dagar i streck
Jag vill helst inte behöva planera något så du får fixa alla bokningar och logistik -men det måste ändå bli som jag vill ha det såklart!
Resmål måste utses också, det vill jag inte heller komma på -men inte för mycket sand! Jag hatar sand...

Så känner du att du vill planera en resa som jag sen kommer lägga mig i och ändra på så den blir helt som jag vill och att du vill umgås med mig i några dagar i februari-mars är det bara att höra av sig ;)

4 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

Det lät inte jättelockande måste jag ärligt erkänna :D

Ass sa...

Jag måste lära mig att sälja mig bättre :P

G sa...

Jag har ingen självbevarelsedrift, så jag skulle tacka ja! Tyvärr har skolan börjat då, men om du kan ändra dig till att åka NU så kan vi dra imorrn!

Ass sa...

Skönt att man har någon vän som säger ja! :D Tyvärr jobbar jag idag och imorgon och det är nog liiiite sent att be om ledigt nu :(