fredag 8 februari 2008

Nattsudd

Jaha, så var klockan massor igen... Inge vettigt har jag gjort heller... Legat i soffan, snackat skit... Fick besök av Tobbe (min granne) idag :) Kravalltorsdag och han höll sitt löfte och kom upp och hälsade på lite. Får se om jag får höra på skönsång inatt som vanligt efter kravallerna ;) Sist fick jag lyssna till de vackra tonerna av: "Bär ner mig till sjön"

Undrar vad som händer i helgen. Pratade lite med Anna P idag om det skulle bli stök på lördag. Man är ju rätt sliten från helgen som var men det brukar ju rycka i sprittarmen så där framåt sjutiden på lördagen... Lämnar dörren öppen i alla fall... ;) Borde väl egentligen ta tag i allt med flytten, men jag har ju aldrig varit bra på att göra sådana saker i tid. Minns när jag skulle flytta till London, då hade jag dagen innan inte packat någonting och fick den dagen mitt körkort så jag hade ju noll intresse av att packa utan ville bara åka bil. Blev en nattpackning, skulle tro att det blir något liknande till Larvik.

Dagens läxa: Hårspraysburk+Grill=KABOOOM och flygande brinnande saker = Aj aj-->

(Var lite nostalgisk och kollade bilder och hittade då denna bild från en galen fest förra sommarn. Blev faktiskt knappt några ärr! Men ont gjorde det får jag väl erkänna... :S)

Inga kommentarer: