söndag 24 februari 2008

Innebandysöndag

Satt uppe och bubblade med Lisa lite väl länge inatt när hon kom hem så jag var inte så pigg imorse när det var dags att bege sig mot sporthallen. Kanske hade de 3 timmarnas sömn natten till lördagen något med det att göra också... Hmm, kanske :P
3 KFUM-matcher på rad -I like it! :) Först ut div4-laget med bland annat Linus, Jonas och Foppa i laget. De började rätt ruttet och låg under med 1-3 men vände till vinst. Bra där!
Div1-laget tog sen en storseger, rätt kul att se. Ska bli spännande att se om det kan räcka för att ta sig uppåt, känns inte som det... Men jag hoppas att jag har fel!

Över till dagens höjdpunkt då (host host, ja för det tycker väl alla?!?) -Vår match! Mjölby stod för motståndet och det var verkligen dags för seger efter förra mötet! *mutter mutter* Skitmatch...
Fick återigen spela ihop med Jenka och Wiman framåt och det gick riktigt bra idag med. Till födelsedagspresent lovade Wiman mig en assist (alltså att jag skulle få göra assist och hon sätta målet) och idag kom den tillslut :D Som jag väntat ;) Fick en pass bakom mål av Lina via domaren som jag slog in i slottet på lite halvvolley där Wiman stod och tryckte in den. Skönt :) Hann med ett eget mål också faktiskt efter att backen slarvat, inget finlirmål direkt men alltid trevligt med poäng. Är faktiskt riktigt nöjd med min egna insats idag... (får man säga så utan att verka dryg?! Aja, jag är ju dryg så varför inte? :P ) Skönt avslut på säsongen! :D Nu lägger jag KFUM-tröjan på hyllan! Tack för mig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

1) Vi börjar alltid halvruttet, det är vår taktik! (Att inte värma upp alltså, det kan man väl använda period 1 till?)

2) "Nu lägger jag KFUM-tröjan på hyllan", för den här gången, menar du väl?

Ass sa...

1 - Hehe, kanske är så. Är taktiken även att inte prata ihop sig i paus?!

2 - No, forever :P Nästa år heter vi väl KFUM FC? ;)