torsdag 21 februari 2008

DM-semi

Fick en önskan uppfylld idag, fick spela med Wiman :) Vi hade Jenka som center och jag tyckte faktiskt att det funkade riktigt bra! Vore kul att testa mot lite sämre motstånd också. Fast bra motstånd, det kommer jag inte säga att Berg gav. Jag kan verkligen inte förstå hur de kan ligga bra till i div 1 och jag verkligen avskyr vissa i laget som tror att de är så bra bara för att de spelar i Berg... GAAAAH!!! De har några få bra spelare som de lever på, det är ENBART tack vara dom som laget kan gå bra. Sen kommer de här ruttna spelarna och tror de är världsbäst... Åh vad jag avskyr attityden hos Bergsspelare!! Jag blir ärligt talat upprörd av att tänka på det... (Camillass, G, -Ni är väl på min sida här?)

Hmm, nu sa jag emot mig själv med att först säga att jag inte kan förstå varför de ligger bra till och sen förklara varför... Bra där Astrid! ;) I alla fall, åter till Berg: Jag lovar och svär att aldrig någonsin spela i detta lag! Nja, kanske med en lön på 35000 nok/andetag :P Jag säger bara: Forza FC och visa vilket lag som är det bästa i distriktet och som är det lag som borde ligga i ettan!!!

Tycker det säger ganska mycket när ingen (i alla fall ingen som är något (i mina ögon)) gick från FC till Berg inför denna säsongen. Hellre väljer de duktiga spelarna att stanna och spela i div 2 än att gå till Berg... Eller de kanske bara inte ville ligga med tränarn så som de gör i Berg... (Shit, nu var jag lite bitsk, men va fäen... Min blogg!)

Åter till vårt spel då. Höll faktiskt jämna steg och spelade ett grymt försvar i två och en halv period... Sista halvan på period 3 skippar jag att skriva om för den var inte så trevlig :S Mina plus går idag till Erika som slet riktigt bra! Visst, hon har en del att lära och var långt ifrån felfri men bra slit! Spelar vi så här på söndag blir det storvinst! Gör (troligen) mitt sista framträdande i KFUM-tröjan då...

1 kommentar:

Camilla sa...

Du kan vara lugn rumpan, jag är alltid på din (fram)sida! Särskilt när det gäller just den saken.. Här är en till som never ever skulle dra på sig just den gul-svarta tröjan! (även om jag erkänner att jag tycker om vissa av spelarna i laget..)