söndag 10 februari 2008

Helgrapport

Då ligger man i soffan på söndagskvällen då, jobbångesten kommer lite smått, allt som det ska vara alltså... ;) Vad har nu Astrid haft för sig i helgen tänker du nog nu. ;) Jo:

Fredag däckade jag gött i soffan, vaknade upp kl 5 på natten, tv:n var fortfarande på :) Stängde inte ens av tv:n utan fortsatte sova vidare i soffan... Snark! Dödstrött. Pallrade mig upp lite senare och åkte iväg på match mot Boxholm. Som jag sagt tidigare så skulle jag ju inte spela från start och jag spelade inte något alls. Höll mig till peppande och bullshit på bänken. Det är jag bra på :P Sen hade Lisa planerat min kväll med Tacos+Melodifestival+Grogg hos Jonas. Stökigt och skoj :) Kanske blev lite väl mycket av den sista vara med tanke på att jag blev tillfrågad på kvällen om jag skulle vara med på b-lagsmatchen idag och jag tackat ja till det. Var väl inte överdrivet sugen eftersom det blev massa bök med skjuts och jag redan bokat in fest, men trots att jag var sliten så gick det rätt bra. Vinst med 7-4 och 2+1 lyckades jag få till. Tog sen astrid-taxin genom McDriven och åkte ut till Kärna för att kolla på Helena och Jossas debut i FC. De skötte sig grymt bra! Kul att se :)

Nu ligger jag som sagt i soffan igen och gör egentligen ingenting...

Melodifestivalen igår var ingen höjdare förövrigt... :S Usch... Eller jo, en bra grej: Björn Gustavsson var ju med! :D Jag är lite småkär där ;)

Inga kommentarer: