onsdag 20 februari 2008

Från botten till toppen

Hade en riktigt bedrövlig dag på jobbet idag, kändes som att världen var emot mig gällande dessa ¤%#¤ tester. Hur svårt ska det vara att förstå hur man ska göra och varför det görs? Ja och en annan sak: Hur svårt ska det vara att läsa HELA instruktionen om vad som ska göras? Claes myntade ett uttryck idag: RTFT (Read The Fucking Task) -I like it! :)

Fick i alla fall några tröstande ord från Tobbe när jag sa att världen var emot mig. "Men jag är inte emot dig... Eller jo, det är jag ju, jag är ju emot alla... Men jag kan vara lite mindre emot dig tills du känner dig lite bättre" Det var nog det snällaste han kunde säga ;)

Åkte hem och då kom vändingen! :) Hade två paket att hämta ut... Linser (ja det kanske inte var det mest upphetsande jag varit med om då men men...) och sen ett paket från Karlstad :D Råkade beställa lite grejer från FBK-shopen igår och de kom fram redan idag -I Like it! ;) En svart munktröja i tjejmodell med dragkedja och med emblem på bröstet och luvan samt även en halsduk som inte är lika skrikig som mina tidigare. Fasen vad läcker jag (eller i alla fall min outfit) kommer vara imorgon på jobbet :D Kanske håller Joel på avstånd i alla fall ;P

Humöret lite bättre men fortfarande inte träningssugen. Pallrade mig ändå iväg och när jag väl var på plats blev jag taggad. Var en riktigt rolig träning idag med mycket skottövningar och spel. Gick ganska bra även om jag var trött på slutet. Tyvärr envisas tränarna med att sätta ihop mig Sandra och Emma. Inget emot dom så -absolut inte, jag börjar vänja mig lite vid hur de spelar men det behövs en med lite mer fart i en sån line för att det ska funka riktigt bra. Hoppas de tänker om till imorgon. Hoppas ju fortfarande på att få spela i alla fall en match med Wiman innan säsongen är slut -hon är ju skyldig mig en assist :P

Om en vecka är jag i Larvik... Känns inte riktigt verkligt... Speciellt inte när jag kollar mig omkring och inser att det enda jag plockat iordning att ha med mig är mitt tv-spel och lite filmer... Haha, det klarar jag mig länge på ;)

Inga kommentarer: