söndag 12 januari 2014

THHF på Satin

Efter en snabbvisit i Karlstad och ytterligare några dagar i mors soffa började jullovet lida mot sitt slut. På trettondagsafton började jag min resa hemåt. Stannade först hemma hos Berra och Karina som bjöd på mat. Trevligt! Men det var inte det som var tänkt att bli kvällens höjdpunkt. Istället åkte jag vidare mot Örebro och hem till Pierre. Planen: Se småkronorna ta jvm-guld och sen fira guldet på Satin lyssnandes på The Happy Hippo Family :)

Nu blev det inte riktigt som planerat, för det blev ett silver... Men det kan man väl också fira?! :)

Jag blev introducerad till en ny grogg: Baja Päron + Coca Cola. Jag vet, det låter galet! Men om man tänker efter så blir det ju lite som att ha glass i colan, och det har vi väl alla provat på och gillat? ;)


Själv körde jag dock på ett beprövat kort: Spetsad oboy! :)


Pierre visade upp sin whiskysamling och sitt nyförvärv: Hälge :)


Efter det blev det stökig köksfest/köttfärs. Det här var en av de bättre bilderna därifrån...


Roligt var det i alla fall :)

Spelningen var som väntat riktigt bra och jag och Robin måste ha blivit väldigt inspirerade, för när vi kom hem så väckte vi hans stackars kombo och sjöng låtar för honom... Tog även fram gitarren+förstärkare... Det var säkert mycket vackert...


Min sista jullovsdag var oerhört seg. Blev två filmer i soffan hos Robin och vi tog oss faktiskt ända till kiosken för bakismat. Se så glad Robin är över det! :) Citat när jag efterfrågade ett leende till bilden: Le? Idag???


Är i alla fall nöjd med avslutningen på mitt jullov! Det blev dock 15 nätter på soffor... Jag borde nog ha en minihusvagn!?

2 kommentarer:

Tjoxen sa...

Ruskigt snygg jacka han har på sig måste jag säga! Han Robin alltså!

Ass sa...

Haha, anade att du skulle gilla den :)