fredag 17 januari 2014

En bil för en tand

Var till tandläkaren efter jullovet och blev ganska överraskad. Jag har vad jag kan komma ihåg aldrig haft något hål, nu hade jag 3! :-O What!? Dessutom var hon inte nöjd med min tandborstning alls. Inte så att jag borstat annorlunda de två år som har gått sen sist jag var där. Jag förväntade mig en utskällning över att jag är dålig på att använda tandtråd, men det här... Nja... Det trodde jag inte!

Jag hade haft fasligt ont i munnen så jag var säker på att min sista visdomstand i underkäken som hade börjat vandra åt sidan (den har växt fel) men så var det visst inte. Istället var det alltså hål i visdomstanden i överkäken som ställde till det... Den skulle alltså ut... Fick tid för att fixa allt i mitten på februari men jag stod inte ut. Det gjorde ju så ont :S Fick ta en återbudstid så nu är visdomstanden borta :D

En annan sak som tandläkaren inte var nöjd med var att jag är så spänd i käkmusklerna. Fick rörelseträning för käken som ska göra mig mer avslappnad. Testa!


Man ser knappt dum ut när man håller på med det ;) Goddag fågelholk!


Nu när det har gått en tid förstår jag varför jag fått så "vältränad" käke. Jag spänner mig väldigt ofta i vardagen! Visserligen inte när jag sover, som tydligen är vanligt (då kör jag mer på fågelholks-stilen). Men annars, bara jag koncentrerar mig lite utöver det vanliga, balanserar något, är irriterad, ja då biter jag ihop ordentligt.

Så nu är det käkträning och att försöka att inte bita ihop som gäller...

Fick ingenting när jag var hos tandläkaren och drog ut tanden (nackdelen med att räknas som vuxen), så då tyckte jag att jag kunde ge mig själv något istället! Jag betalade av resten av billånet! :D Nu är Bil Cosby min och bara min! :D

Inga kommentarer: