fredag 24 januari 2014

London, Del 5 - Turista som en japan

Dag två startade med en överraskning. Frukost! Det låter kanske inte så överraskande, men frukost skulle inte ingå på hotellet, så när det hängde en påse med frukost vid dörren på morgonen så blev man såklart både överraskad och glad. Det var nog en förlåt-för-att-vi-inte-riktigt-har-byggt-färdigt-allt-och-det-är-ganska-rörigt-här-kompensation :)


Nu var det väl inte den godaste frukost jag ätit (rödbetsjuice!), men skönt att inte dra på frukostjakt på helt tom mage.

Vår första plan för dagen annars var att turista. Nu skulle det fotas! Japanerna skulle ligga i lä! :) Allt som kändes engelskt skulle minsann dokumenteras!


Solen sken :) Det var skönt för det blåste ganska kallt annars.


Det är svårt att åka till England och inte tänka på Austin Powers. Jag skulle nog vilja hävda att det är omöjligt! Eller tänker inte ni på Austin när ni ser Starbucks? ;)


Dagen innan hade Nelson Mandela dött så flaggorna vajade på halv stång på flera ställen i staden.


Tycker att vi lyckades bra med att turistfota i alla fall :) Mycket engelskt! Statyer och röda bussar!


Ja, sen är det faktiskt ett tvång att fota någon i en telefonkiosk! Det bara måste man göra!


Det var många poliser i stan. Det var poliser i båtar:


Poliser till häst:


Ja och så poliser i gummibåt också. Är verkligen gummibåt ett så smart fordon när man ska jaga skurkar? Är det inte bara för skurken att skjuta hål på båten? Eller har jag sett på för mycket film? :)


Hmm, undrar om det skulle vara fest på den här båten på kvällen?!


London Eye!


Ja det stora pariserhjulet stod också på listan över saker vi ville se. Det blev dock ingen åktur. Istället gick vi in i Aquarium som låg bredvid, men det återkommer jag till. Återkommer även till det som Tobias står och fotar på den här bilden.


Inga kommentarer: