fredag 17 januari 2014

Pike-pub

Jag har ju aldrig varit ett fan av torsdagar. Topptorsdag my ass! Nu har dock Elis börjat gå på fisketräff/pike-pub (gädd-pub) på torsdagarna så torsdag betyder numera egentid hemma för mig.

Då är de inte längre lika illa, torsdagarna... Ja inte så att jag på något sätt lider när Elis är hemma :) Men det är fasligt skönt med me-time också, och när det då kommer på den dag som jag nog är som minst trevlig att vara med, då är det väl win-win :)

Jag har inte heller längre några tvång på torsdagar. Tidigare hade jag nämligen träning på torsdagar och så jäkla skoj var det inte att åka iväg vid 20 för en sen träning...

Så torsdagarna börjar ordna upp sig... Igår hade jag hockeykväll ihop med Donatello och satt och käkade fingers :) Trevligt och gott!


Skönt också att snacka hockey med Donatello, han säger liksom aldrig emot mig. Det är sånt sällskap man vill ha på torsdagar... Speciellt när man inte får med sig så många poäng som man vill...

Annars då?

Fasligt skönt att ha fått ut tanden!!! Okej, jag har fortfarande ont... Men nu är det "bara" fått-en-ordentlig-tackling-i-ansiktet-ont, alltså mer att jag är öm och lite svullen. Ja och det är så sjukt mycket bättre än jag-kan-inte-sova-jag-vill-dra-ut-mina-tänder-själv-för-de-får-ju-inte-plats!!!!-ont!

JAG VILL HA ETT HUS!!! Varför får jag inget hus (som jag vill ha)? Jag behöver mer pengar... Får väl köpa mig en triss till...

Ser fram emot Februari! Har fått kattvakt åt Grisen och Morran några veckor så Esse ska få komma hem ett tag :) Hurra!!! :D Sen får han flytta till mamma igen, men det blir skönt att hans sista minne av att bo med mig för tillfället är trevligt i alla fall :)

Inga kommentarer: