torsdag 1 oktober 2009

Vinter och hockey

Någon har pillat på vinterknappen: Brrrrrr!!! Det var inte mitt lilla hus redo för :S Har inte haft någon värme på efter sommaren tog slut men nu är det absolut dags! Synd bara att den är så trögstartad... Satte igång den inatt när jag kom hem men det är fortfarande bara 15 grader här inne... Hutter hutter!!!

I alla fall:

FBK-Detroit -Jäkligt skoj att få se! :D Lidas är ju min favorit och jag gillade verkligen att han presenterades som the king of hockey -för enligt mig är han den bästa spelaren -inte genom tiderna då, men som spelar just nu.

Nr 5

Kul att se vilken snabbhet, storlek och styrka som finns i Detroit. Det går inte att komma ifrån, det är klasskillnad -men lustigt vore det väl annars :) Dock gör Färjestad inte alls bort sig! Skulle nog vilja påstå att våra rookies i målet sköter sig riktigt bra och behöver inte ta på sig något av målen.

Inte sett Sanny spela innan heller -men det lovar gott :)

Resultatet 2-6 känns lite extra gott eftersom LHC inte lyckades få in någon puck i deras NHL-match :P Vi visar igen vilka som är Sveriges bästa lag ;)

En utsvävning: Mycket fint ögongodis i Karlstad alltså... När flyttar jag?!? ;)

Missade sista färjan hem igår så det blev att åka runt :( Hemma vid 2 efter 145 kr i bompengar -Det är ju helt sjukt vad det här landet suger ur pengar ur bilisterna...

Antal felåkningar: 2. Kanske skulle ha en gps på önskelistan ändå...

Kul kväll! Kul match! Kul sällskap! :)

Nu då: Jobb, jobb, jobb... Det satt och jobbades till halv två med mina projekt inatt... Så nu får jag ta över morgonpasset... Hua...

Inga kommentarer: