måndag 10 augusti 2009

Lidköping

Dag: 20
Antal mil: 269
Plats: Lidköping

Ledsen att det varit dåligt med uppdatering senaste dagarna men jag har inte haft varken tid eller tillgång till Internet. Nu ska jag dock bubbla av mig och här har jag laddat upp bilder från de senaste dagarna också :)

Det var pinsamt nog 2 år sedan jag såg min man senast men i torsdags var det dags igen så jag och Ubbe åkte till Lidköping -via Jönköping så jag skulle få en till köping på min köpingtur. Några felåkningar lyckades jag med:
Missade första Statoil i Jönköping och fick ta det andra -Tur att det är så bra skyltat i Sverige så att jag lätt hittade ;)
Efter Jönköping skulle jag åka samma väg som jag brukar åka när jag åker hem till Larvik men jag klarade inte av att äta korv, köra, byta skiva och prata i telefon samtidigt så jag missade den avfarten... :$ Blev en sväng över Habo och Mullsjö istället. Typiskt -jag som hade kollat kartan innan och allt! :P
(Rhöös, känns inte det här precis som en annan resa?! :P )

Jag hittade i alla fall fram till David och i Lidköping körde jag inte fel (den dagen) :) Först fick jag en guidning av stan och vi käkade på nordens (eller var det skandinaviens ;) ) största torg. Solen stekte och vi tog en tur till den lilla pölen som Lidköping ligger vid.

På kvällen tog vi med oss Lars-Erik (helvete vad besviken jag blivit om han inte följt med :D ) och åkte till några andra kompisar till David. De hade en 6 månaders baby så nu vill jag också ha en sån. Men jag vill fortfarande inte föda :S Hmm... Det blir alltså att skaffa ett hus på landet och adoptera en 6 månaders för mig :P Skönt att ha planen klar ;)

Vi grillade och spelade guitar hero med trummor också -eller vi och vi -jag vilade handleden som var ond :S

Mycket trevlig att träffa David igen i alla fall :) Ska väl försöka att det inte går 2 år tills nästa gång :)

2 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

OM DU HADE BLIVIT ARG????? /ARG ja tydligen...

Ass sa...

Var är pläden? Jag fryser ju knäna av mig!