måndag 24 augusti 2009

9*30-årskalas

Till och börja med -ut med lite ilska och besvikelser:

Om du blir bjuden på en fotbollsmatch och börjar känna dig trött efter 20 minuter -inte går du väl hem då? Nej, det vore ohyffsat och otacksamt.

Om du blir bjuden på helhelgsfest för att fira 9 stycken 30åringar -går du då och lägger dig klockan 22 innan ens alla uppträdanden/aktiviteter är klara? Nej det gör man inte! Respektlöst!

Främst blev jag sur för Tubens skull -här fixar han (och de andra) en stor fest. Fixar och bjuder på mat, sovplatser, lekar, aktiviteter, åkband, hyr musikanläggning med mera... Klart att han tänker att det inte dög eller var tillräckligt bra då... Hur ofta träffar de honom också? Inte alltför ofta direkt...

Sen tänker jag på mig -jag åker ju inte på en sån här fest för att träffa nytt folk (även om det är trevligt :) ) utan det är ju för att härja och ha skoj med mina vänner. Det kostar mig ganska mycket att åka på den här festen men det lägger jag gärna för att jag får träffa folk jag tycker om och ha jäkligt skoj. Men tydligen prioriteras sömn framför att umgås med mig. Det gör mig både ledsen och besviken... Främst ledsen...

Lusten att åka till Sverige igen i helgen är kraftigt minskad... Kanske blir en repris...

Men men... Man kan alltid umgås med andra och det var det jag gjorde i helgen och kanske får göra nästa helg! Ska väl inte klaga alltför mycket för jag hade en jäkligt skoj lördag! :D

Så till det roliga:

Bilder har ni här. Det började med uppdelning i lag (så att vi inte bara skulle hänga med de vi redan kände) och tipspromenad + lekar. Mycket trevligt folk men frågorna var lite svåra då de handlade om de 9 födelsedagsbarnen varav jag bara kände en.

Lekarna slutade dock lite illa för en av deltagarna som faktiskt fick avbryta och åka hem -men han fick ju åka helikopter så han ska väl inte gnälla ;)

Åkbandet (fri bar) utnyttjades och det blev middag. Massa härj och skojigt. Dansgolvet ägde Joel senare som visade upp breakdance och kullerbyttor... :D Själv ägde jag kareoken -i alla fall kändes det som så då... Uff... Men men, ingen ångest här inte! :)

Joel, Tuben och Jag
(Nä, han den fjärde får inte vara med! :P )

Ska inte göra det här ännu mer till en dagbok men det var en mycket skoj kväll och jag trillade i säng runt halv fem men de riktigt starka höll i tills efter klockan sex.

2 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

Om man har 70 gäster på festen så får man ju hoppas att man har skoj även om 2 vill lägga sig tidigt.

För min egen del så var jag trött och gick o lade mig. Jag hade skoj fram tills dess. Ibland får man vara egoistisk och göra det man själv vill - ibland måste man respektera andras beslut.

Är väl i så fall lika respektlöst att komma och dra av täcket och tända alla lampor och lämna dörren öppen.

30-åringen sa...

Kul att du kom och var med på årets fest ( i mina ögon). Rolig summering av dagen och kvällen. Bilden säger ju en hel del, party party! Helikopterankomsten tog ju bara festen till en ny dimension:) Killen mår ok och tror att han jobbade igår.

Hörs och ses!