söndag 2 augusti 2009

Cup

Dag: 15
Antal mil: 207
Plats: Motala

Äntligen dags för ännu en utomhusinnebandycup :D Tidig uppgång kunde inte få ner humöret när det vankades innebandy! För första dagen på länge blev det dessutom sol! :D Hurra! Eller ja, vid dagens slut kanske inte riktigt alla hurrade över solens biverkningar... En så där 12 timmar ute en solig dag sätter ju sina spår... Sofias panna är nu både vit (efter hennes pannband) och rosa, Rhöös knä har ett vitt band efter tejpningen och så även Pets finger. Läckert värre :) Jag körde istället på tomaten och brände hela nyllet :S Men idag har det lagt sig :)

Annars var det sig likt:
Match
Sol
Hamburgare
Läsk
Match
Sol
Match
Sol
Hamburgare
Mer match
Mer sol
Mer hamburgare
Mer läsk
Mer match

Ja ni förstår :)

Mycket trevligt och kul att träffa "gänget" igen :) Har snott vår lagbild från Rhöös (hoppas hon förlåter mig ;) ) för jag orkade inte ta några kort -det var så många andra som gjorde så jag tyckte jag kunde slippa.

Antikt föremål, Tånagelmålaren, Fingret
Knät, Tomaten, Fryspinnen
Den tjejigaste kvinnan (eller vad det nu var ;) )

Kul att se en massa andra innebandynördar också... En del lika fina som förr... Mmm... :D

FRALLANs tröja var där men ingen FRALLA :( Argast såg i alla fall lika arg ut som vanligt (Nu blev det internt igen, sorry...)

Resultatet höll jag på att glömma (ehh, det viktigaste är att deltaga? Ehh NEJ...) -Tjejerna ut i semi (mot de som vann) och killarna föll i finalen, men det var ju ett fall framåt för dom efter Stavern i alla fall ;)

Mycket nöjd med dagen (förutom slutplaceringarna) var jag i alla fall när jag styrde Ubbe tillbaka till Harge för att hämta mina kvarglömda glasögon.

3 kommentarer:

Anikt föremål??????? Nä ung och fräsch! sa...

Hm.

Ja men argast verkade iaf tycka att det var mysigt att kramas med Ähla. ;)

Ass sa...

Hihi :) Jag gillade det skämtet :D

Haha, ja då såg han nästan glad ut :)

Rhöös sa...

Hahaha - sjyssta smeknamn! Dom kör vi med framöver =)