tisdag 23 juli 2013

Stenbrottsbad

Ringde till Mikaela och blev idiotförklarad för att jag ville åka och bada :S Vad nu? Det är ju sommar! Då ska man bada :) Spelar ingen roll om det blåser lite...

Jag packade min ofantligt tjusiga badväska och åkte över för att övertala dom att de skulle med i alla fall.


Det var ingen trevlig syn jag möttes av :( Igelkotten var död! Wilmas favorit hade gett upp :( Wilma levde dock i förnekelse och drog runt på den ändå :)


Lyckades övertala alla som var hemma att följa med till stenbrottet och bada, jag har ju faktiskt aldrig testat på det badet så det ville jag göra. Hundarna var inte helt oväntat först i.


Sen var det den idiotförklarande Mikaelas tur att hoppa i det klara vattnet. Känns så märkligt att det är så klart...


Dagens tips får allt bli att ha skor/sandaler/tofflor på sig när man går i och ur, för det var vassa stenar :S Skar upp mig under foten, onödigt... Men jag var ganska glad ändå :)


Wilma blev ordentligt torkad för att undvika att återigen få vattensvans.


Hade aldrig hört talas om det, men hundar kan tydligen få det om de blir för kalla om svansen (när de badar). Då kan de inte vifta på den på ett tag... Jag blev lite orolig för att få vattenben så jag var inte i så fasligt länge. Men nu har jag i alla fall testat på stenbrottet :) Godkänt, men det får bli med badskor nästa tur!

Inga kommentarer: