onsdag 24 juli 2013

Brolle i parken

Efter badet var det dags att bege sig mot Pålsboda och kvällens aktivitet: Brolle och Nanne i parken!


När man ska åka på en sån grej är det väl egentligen 2 saker man behöver ha med sig: Pilsnerkassen och biljetten. Hade jag med mig dessa två grejer? Nej :S

Påsen glömde jag färdigpackad i kylskåpet och biljetten hade jag lagt redo i handväskan men beslutade mig i sista stund att inte ta med väskan utan plockade ur "det jag behövde" (mobil och plånbok) istället. Bra Astrid!

Men men, det löste sig :) Det fanns drickbart hos Berra och Karina och vi kunde gå till skolan och skriva ut en ny biljett. Efter det kunde vi börja grilla :)


Pingo var också med och han hade med sig saarema och fanta. En klassiker :P Förstår inte att han inte tröttnar på det...


Fanns massa godsaker att välja på efter maten också. Bland annat nyplockade jordgubbar från trädgårdslandet som var de överlägset godaste jag ätit i år! Perfekt sötma. Ett under att jag inte moffade i mig hela skålen... Ja, eller, det hade jag nog gjort om jag haft lite mjölk och en sked...


För att inte hamna i matkoma lekte jag med Ceasar, men det här med att lyfta upp honom gick väl sådär... Det var ju tungt!



Nu var vi redo att bege oss mot parken, halva syskonskaran :)


Kände mig lite utanför som inte hade jeansjacka, men men, jag slapp i alla fall ha en av de skrikiga jobbtröjorna som fotbollspojkarna hade :)


Testade på alla aktiviteter som fanns på området. Ja så som pilkastning, lotteri, korvätning och törstsläckande :) Sen var det dags för Brolle. Jag kan inte så många av hans låtar men han bjöd på show i alla fall. 


Kvällens gästartist var Nanne, men inte heller på henne fick jag någon bra bild. Aja, bättre än mina bilder på Scooter i alla fall. Alltid något :)


Innan vi lämnade parken skulle vi käka nattamat, något som var fasligt svårt :S Vi drällde som bara den, men gott var det med viltkebab :)


Hann med två efterfester innan det var dags att bege sig hemåt. Som vanligt fick jag sova överst i våningssängen (så att Berra kan höra om jag trillar ur). För att summera kvällen: En lite ovanlig parkenkväll. Inte bara pga "större stjärnor" än vanligt utan även för att det inte spårade ur! Det här bevisar ju det jag alltid har sagt: Det är Jesper och Jockes fel att jag spårar ur! ;)

2 kommentarer:

Michelle sa...

åh vad jag längtar tills det är dags att dricka minttu med Pingo! =D

Ass sa...

Han också! :) Han har en flaska sparad tills när vi kommer :)