lördag 9 mars 2013

Världsrekord och skavsår

Förra Nintendoträffen blev ju ett litet misslyckande med glömda spel och krånglande konsol. Denna träff har börjat utmärkt! :D Allt har gått att få igång och vi har hunnit med några riktigt klassiker. 

Emmelie hade fått tag på det första track and field! Så jäkla roligt! :D Det tog ett tag att få kontroll på lerduveskytte och pilbågeskyttet men vi klarade av det tillslut med flera världsrekord (fast inte i de grenarna dock) :)

Vi hann med att varva flera spel så som Piff & Puff, Probotector och Bubble Bobble. Det sistnämnda hittade vi dock en helt "ny värld" på :-O Hur fasen kan vi ha missat det tidigare?! När man hade varvat det så fick man en kod. Den går till bana 1 så vi har nog tänkt att den inte fungerat. Men den går ju till bana 1 med svårare motstånd! Antar att vi trott att man kommit till den vanliga bana 1 tidigare... Gissa vad vi ska göra idag!? :)


Vad har vi mer på agendan? Ice Hockey-turnering, jag är redan nervös! Det är prestige det! 

Bea frågade igår vid typ halv tre: Men är ni inte trötta?! Jo det är klart vi var, men det är ju så roligt att man inte vill gå och lägga sig :) Men nog känns det redan lite i handen av den kantiga kontrollen... Men det är det värt! :D

Inga kommentarer: